Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelikte oluşan varisler in tedavisinin bukadar kolay olduğunu hiç düşünmemiştim. İlk gebelikten sonra uzun süre ağrılarını çektiğim varisten ikinci gebeligimin hemen sonrasindae kadın doğumcunun tavsiyesi üzerine gittigim doktor sayesinde kurtuldum cooook şükür.
Gebelikte oluşan varisler in tedavisinin bukadar kolay olduğunu hiç düşünmemiştim. İlk gebelikten sonra uzun süre ağrılarını çektiğim varisten ikinci gebeligimin hemen sonrasindae kadın doğumcunun tavsiyesi üzerine gittigim doktor sayesinde kurtuldum cooook şükür.
ben de kutuldum çopk şükür. hatta doktorun adını bile verebilirim. BANU KÜÇÜKPOLAT. köpük tedavisi yaptı. bir mucize. hiiç bişiyim kalmadı. üstelik piyasaya göre çok uygun fiyatı. en iyi hekimler sayfasında bile çıkıyor. o kadar işinin ehli bir kadın. kesinlikle tavsiye ediyorum
Ankarada kimseyi tanımıyorum. Ancak sağ bacağımdaki kılcal varislerden çok şikayetçiydim. İstanbulda Dr. Emir de ocak ayında skleoterapi tedavisi oldum. VE ASLA ÖNERMİYORUM
tesekkür ederim.. bugun gittim dr.a cars günü skleroterapi yapılacak...aethoxysklerol adında bir iğne aldırdı.. onu uygulayacak bakalım sonuc ne olacak