doğum sonrası yüksek tansiyon.

Benimde 11-8 bandında geziyor. Benimde1 sene önce dogum sonrası 18 -9 ları görerek acillere gittim baktılar bili yok stres dediler. Dideral verdi dr çarpıntıda vardı içmedim antidepresan kullandım buarada sorunlar azalınca 11-8 bandına yerleşti tansiyon. Yüksekmi bilmiyorum arasıra cıkıyor ama çok yükselmediginden limonla idare ediyorum stres yorgunluk tetikliyor
Bana elif güveloglu nar ve zeytinyağragı çayı iç demişti o dönemde nar yedim hergün. Sizde deneyin bence
Ben yine başlıcam

doğum sonrası tansiyon problemleri olanlar. şuan ki durumunuzu belirtir misiniz. geçti mi nasıl bir tedavi uyguladınız

doğum sonrası tansiyon problemleri olanlar. şuan ki durumunuzu belirtir misiniz. geçti mi nasıl bir tedavi uyguladınız

Merhaba ilacı kestiniz mi acaba bende mayısta doğum yaptım 5 gün sonra çıktı tansiyonum ilaç kullanıyorum

Merhaba geçti mi yüksek tansiyon sorununuz?

Bende 8 ay önce doğum yaptım, 18-12 ile hastaneye gitmiştim bende. Hala tansiyon ilacı kullanıyorum bir de kalp çarpıntısı için ilaç. Henüz düzelmedi, kalıcı olabiliyormuş
Merhaba baya bı olmuş ama düzeldi mi tansiyon probleminiz

Merhaba baya bı olmuş ama düzeldi mi tansiyon probleminiz
Benim de 20/12 ile acil erken doğum oldu.Gebelikte alfamet kullandım. 1.5 yaşında bebeğim. Tansiyon yine 15 16 larda. İlaç içmiyordum ama korkudan yine başladım. Tek fark benim Tansiyon ne baş ağrısı yapıyor ne bir belirti. Öylesine ölçunce öğreniyorum rakamı .
Zaten gebelikte çok yükselince doktor normalde de sen hipertansiyon hastasıymişsın sadece fark etmemiştim dedi

Merhaba ilacı kestiniz mi acaba bende mayısta doğum yaptım 5 gün sonra çıktı tansiyonum ilaç kullanıyorum
Merhaba ben de 1.5 ay önce dogum yaptim 5 gun sonra cikti norvasc 5 mg verdi doktor acaba kalıcı mi bu durum ilac kullanırken iyiyim bırakınca yükseliyor.Tansiyon ilaci bebeginde soruna neden oldu mu acaba sanki ilac kullanınca huzursuz gibi bana mi öyle geliyor bilmiyorum.

Simdi nasılsınız duzeldimi tansiyon sorununuz bende aynı durumu yaşıyorum

Mrhb simdi nasılsınnz bende ayni sorunu yasiyorum tansiyonum yüksek

mrhb suan nasılsınz bende yeni dogum yaptm yujsek tansiyonum

mrhb suan nasılsınız bende ayni sorunu yaşıyorum

mrhb suan nasılsınız bende syni sorunu yasiyorum tansiyonum yuksek çıkıyor

mrhb suan nasılsın bende aynu sorunu yaşıyorum

mrhb suan nasılsın bende aynu sorunu yaşıyorum
Evet devam ediyor hala ilac kullanıyorum kullanmazsam panikleyince 17/10 lara cikiyor cok korkuyorum korkudan iciyorum.İcim hic rahat değil bebege geciyor diye ama bize bir sey olsa Allah korusun daha kötü olur diye iciyorum.Bence bu tansiyonu düşünmenin bir sonu yok kabullenip ona göre beslenmemizi düzenleyip devam edeceğiz.Ben ilk olcumlerimde hep 14 gordum sonra korkuyla tekrar olcuyorum 16 17 oluyor bu korkuyu yenmek gerekiyor ama ben hala başaramıyorum.

ne kadar oldu dogum yapalı benimde hala yüksek tansiyon nasıl geçecek bilmiyorum birde antidepresan kullanıyormusun

ne kadar oldu dogum yapalı benimde hala yüksek tansiyon nasıl geçecek bilmiyorum birde antidepresan kullanıyormusun
3 ay oldu tansiyon problemi ilk hafta başladı.Antidepresan kullanmiyorum henuz psikiyatriste gitmedim.Kardiyolog sen tansiyon hastasi değilsin anksiyete gelişmiş destek al dedi ama vakit bulup gidemedim.Cevremde dogum sonrasi tansiyonu cikan olmadığı için gecer mi geçmez mi yaşayıp göreceğiz ama bu kadar stres altında nasil gececek bilmiyorum.

bende 2 ay oldu dogum yapalı benimde tansiyon yüksekligim var ayrıca anksiyete ve panik atagmda var bunun icin psikiyatriye gidiyorum ilac kullanıyorum suan bende ölüm korkusu olustu cok fazla bende strese giriyorum benn ölürsem cocugum ne olur diye her gun bu sekilde kafamin icindeki dusunceleri susturamiyorum surekli bir korku ve kaygı icerisindeyim sirf ilac kullanıyorum diye cocugumu bile emziremedim hic buda beni olumsuz etkiliyor cok üzülüyorum

Tansiyon hastasi olmadığınızı nasil anladi dr bende kardiyolaga gittim eko falan kalbime bisey yok dedi devam ederse endokrin bölümune git dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…