Dogum sonrası ziyarete gelenler...fikir istiyorum hanımlar

suefsan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
1.417
2.326
208
arkadaslar dogum yaklastı..benim etrafım cok kalabalık....akrabalar...esimin akrabaları..dogumdan sonra evimde kalmak istiyorum..yanımada evim cok kucuk .kalmak isteyenler var ama ben rahat edemem..eşim zaten evde olcak .o bana herkonuda yardımcı..beni dusunduren cok ziyaretime gelen olcak..gelsinler basım ustune ama bizimkiler hemen baslıyorlar gelmeye...dogum gormeye gelenlere neler ikram edilir sizler ne yapcaksınız..akrabaları zaten hafta sonu toplu alırım...onlar yemekli felan olur...ama iş arkadaslarım arkadas cevrem..kolu komsu ..gerci onlarda oyle kısasureli gelmiyor..kısa sureli olsa meyvesuyu yanına birşeyler yada cay yanına cikolota felan ama onlarda oturmaya gelirgibi gelcekler biliyorum...beni baya bir stres aldı ya...boyle durumlarda hazır seylere cok kacıyorum oda inanın bana cok pahalıya geliyor zaten dogumumu ozelde yapcam..cok masrafım olcak...neyse siz ne yapcaksınız ..soruyum dedim:)))

yenidoğum yapmış birinden kim ne bekleyebilir ki bi zahmet gelen de birşeyler getirsin:) çay şeker limon ver gitsin takma kafana

Önceden pogaca, börek,sarma gibi seyler yapip buzluga atabilirsin canim bi cikarip isitmaya bakar yanina bi cesit salata uydurdunmu bence tamamdir .Bide bebek ziyaretide oyle cok uzun olmaz bildigim kisa sureli gelenlerede Hazir kuru Pasta ile cay kahve ikram edebilirsin o Kadar masraflida olmaz:34:Allah bi avazda kurtarsin:nazar:

Sacini taramaya firsat bulamayan yeni dogum yapmis birinden kimse hizmet beklemesin bi zahmet! Bir de ben dogurur dogurmaz kosa kosa ziyarete gelenlere de gicik oluyorum, kimse kacmio ya bir yere! Neyse ben gelenlere cikolata kolonya ve lohusa serbeti ikram ettim o kadar

benim bildiğim lohusa şerbeti yapılır dağıtılır aktarlarda satılıyor sen sadece karışımı pirişip tarçın ve cevizle servis yapıyorsun sende değil aileden birileri yapar zaten

Back
X