Y Ynianne Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Aralık 2020 113 119 53 22 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ynianne #1 Kızlar 4 ay önce sezaryen doğum yaptım ancak hala adet olmadım, ara ara kahverengi akıntım oluyor... Yaşayan var mı (bebeğimi emziriyorum)
Kızlar 4 ay önce sezaryen doğum yaptım ancak hala adet olmadım, ara ara kahverengi akıntım oluyor... Yaşayan var mı (bebeğimi emziriyorum)
M Melom26 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2020 1.718 1.039 83 22 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ynianne #2 Ynianne .!.: Kızlar 4 ay önce sezaryen doğum yaptım ancak hala adet olmadım, ara ara kahverengi akıntım oluyor... Yaşayan var mı (bebeğimi emziriyorum) Genişletmek için tıkla... 1-2 yıladet görmeyenler var ve 4 ay çok kısa bir süre
Ynianne .!.: Kızlar 4 ay önce sezaryen doğum yaptım ancak hala adet olmadım, ara ara kahverengi akıntım oluyor... Yaşayan var mı (bebeğimi emziriyorum) Genişletmek için tıkla... 1-2 yıladet görmeyenler var ve 4 ay çok kısa bir süre
Y Ynianne Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Aralık 2020 113 119 53 22 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ynianne #3 Melom26 .!.: 1-2 yıladet görmeyenler var ve 4 ay çok kısa bir süre Genişletmek için tıkla... Adet görememek değil de kahverengi akıntı endişelendir Di sadece
Melom26 .!.: 1-2 yıladet görmeyenler var ve 4 ay çok kısa bir süre Genişletmek için tıkla... Adet görememek değil de kahverengi akıntı endişelendir Di sadece
M Melom26 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2020 1.718 1.039 83 22 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ynianne #4 Ynianne .!.: Adet görememek değil de kahverengi akıntı endişelendir Di sadece Genişletmek için tıkla... Belki tam sökülemedin o yüzden gelmiyordur için rahat etmesi açısından yinede doktora danış derim :)
Ynianne .!.: Adet görememek değil de kahverengi akıntı endişelendir Di sadece Genişletmek için tıkla... Belki tam sökülemedin o yüzden gelmiyordur için rahat etmesi açısından yinede doktora danış derim :)