Selamün aleyküm arkadaşlar Ben 5 aylık hamileyim geçen kayınvalidemlere gittim biraz sohbet ettik bana doğum yaptıktan sonra 1 ay bende kal dedi Allah razı olsun kayınvalidemde aileside çok iyi insanlar ama sık sık buraya gelmiyorsun burda yatıya kalmıyorsun deyip duruyor ve çoğu zaman eşimle tartışmalarının bu yüzden oluyor ben küçük yaşta evlendim ve şuan üniversite okuyorum ve hamileyim üstelik düşük tehlikem var sürekli ilaç iğneler falan kullanıyorum ve ben evinde rahat eden bi karaktere sahibim ben evin içine hiç görmediğim için ve eşim ve ailesi çok yabancı olduğu için ister istemez rahat olamıyorum kayınvalide in evinde eşimin erkek kardeşleri var evde hem onlardan hem kayınbaba dan ötürü rahat edemiyorum ve sürekli yatmam lazım şimdi ben orda 1 ay kalırsam ailemde beni hiç göremeye gelmez ben evime geçene kadar e insan ister istemez doğum gibi bir dönüm noktasından sonra annesiyle olmak ister ben açık sözlüde bir insanın kaynanama yok gelmem dedim kız kardeşlerim yanıma gelir dedim yok dedi sen rahat etsende etmesen de buraya geleceksin dedi eşim annesine düşkün eğer ona söylerse eşim kabul eder bence şuan bu konu o kadar psikolojimi bozuyor ki çoğu zaman çok düşünmekten kasık ağrılarım oluyor siz olsaydınız ne yapardınız.