Doğum sonrası

Ya prezervatife de güvenilmez ben bu sefer taşmayla gebe kaldım, size de olacak diye bı durum yok ama güven olmuyor yani, hiç prezervatifsiz yanıma yaklastirmadim olacagi varsa oluyor 😅
Ne kadar koruma %99 da olsa o %1lik ihtimal hep var maalesef. Benim çok şükür kan sonucum negatif geldi. Regl olduğumda hapa da başlıycam ek olarak 😃

Ne kadar koruma %99 da olsa o %1lik ihtimal hep var maalesef. Benim çok şükür kan sonucum negatif geldi. Regl olduğumda hapa da başlıycam ek olarak 😃
Bız istiyorduk Allah'tan da ben dusuklerim var diye stresliyim korkuyordum hep erteliyordum bir senedir, nasip böyleymiş yoksa adım atamayacaktim bı süre daha 😊

Bız istiyorduk Allah'tan da ben dusuklerim var diye stresliyim korkuyordum hep erteliyordum bir senedir, nasip böyleymiş yoksa adım atamayacaktim bı süre daha 😊
Çok sevindim sizin adınıza. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah 💕
Bizim daha yeni bebeğimiz oldu 5.ayına giricek, ailelerden uzak yaşıyoruz tek bakıyoruz. O yüzden psikolojik olarak çok zorlardı özellikle beni. Çok şükür korktuğumuz başımıza gelmedi. Allah isteyen bakabilecek yetebilecek herkese nasip etsin sağlıkla inşallah 🥰

Back
X