doğum sonrası

Moral bozmak istemem ama ben de 42 kiloyla hamile kalmış 61 kiloyla doğuma gitmiştim. Doğumdan sonra 1 kilo bile vermek istemedim. Sadece göbeğim gitsin yeter diyordum. Ama maalesef doğum kilolarımın tamamı gitti. Sadece 3 kiloyu kurtarabildim. Yapı meselesi yani. Sen ne kadar istersen iste vücut büyük ihtimalle eski haline geri dönecek. Ha şu an 48 kiloyum ama yaş 30 olunca aldım. Kolum bacağım insan koluna bacağına benzedi. Önceden çubuk kraker gibiydi:KK70:İlave olarak kanama olması gayet normal. Ben de normal doğum yaptım ve kanamam 33 gün sürdü.

Ben dogumdan sonra kosuya katilacak kadar enerjiliydim vhalla :) su uykusuzluk beni yerle bir ediyor bir tek..

Maşallah o zaman vallahi ☺☺ ben deli gibi ağlıyodum o kadar çok acım vardı ki ne oturabiliyordum ne kalkabiliyodum

Ben farklı birşey soracağım. Hamileyim ve 44 kiloyum.

Nasıl kilo aldınız :KK48:

Bol bol ye zayıflama. Zaten insan emzirirken çok iştahlı oluyor. Gece komidinin başına meyve suyu koy ve ekmek arası bişeler emzirmeye kalkınca onları yer içersin.
Göbek daha doğumun verdiği potluk var çeker o. Zamanla spor yaparsın alt karın hareketleri
Allahım ne şanslısın ben 1 yıldır uğraşa uğraşa anca verdim halende 3 kilo fazlam ve az bi göbeğim var

Ayrıca hemen korse tak normal yapmışsın. Bizde normal doğumdan çıkana hemen korse takarlar.

SPORA BAŞLAMA bence benim doktorum önermemişti süt veriosanda azalır... bir müddet kendi haline bırak toparlanır mutlaka korse takabilirsin...

Sezeryan iseniz biraz daha bekleyin. Eğer değilse en azından kırkınız çıksın. Spor olarak ta bacak kalinlaştırmak için fitness tavsiye ederim. Ben bilinçsizce o uzay yürüyüşü ve bisiklet sayesinde Maradona oldum da :KK43: ayrıca karın egzersizi de yapabilirsiniz fitness ile. He evde yapababilirim sadece spor diyorsanız. Karın için plates. Bacak kasları nı genişletmek içinhttp://nasilkolay.com/bacak-kalinlastirma-hareketleri burdaki hareketi öneririm. Tabi emzirdiginiz için bol bol et süt yumurta pilav öneririm . Aç kalmayın sakın
Uzay yürüyüşü dediğiniz ne ki? Eliptik bisiklette mi bacak kalınlaştırıyor yoksa? :KK57:

Kova hatunu Kova hatunu , maşallah, :nazar: bebişiniz çok sağlıklı, çok mutlu bir çocuk olsun inşallah. Daha dün gibi o açtığınız konu, ne çabuk geçiyor zaman. :KK46:

Canım ben 54 kiloyla hamile kalıp 69 kiloyla doğuma girdim; boyum 1.68. Bebiş kiloluydu,çatım da dardı o yüzden normal doğum yapamadım ama ona rağmen bir kaç ay sonra 52 kiloya düşmüştüm.Ne yalan söyleyeyim spor da yapmadım,40 gün boyunca normal adete göre biraz daha fazla kanamam oldu belki o yüzden de kilo verip göbeği eritmiş olabilirim. 40.günün sonunda birden bire kesilmişti sonrasında da düzene girmişti zaten. Bence biraz bekle,bol bol emzirmeye bak. Yürüyüş yaparak bacaklarını sıkılaştırabilirsin. Ben en çok, iri ve taş gibi ikizlerin sonradan eski haline dönmesine üzülmüştüm:KK70:

53 kiloyla hamile kaldım 66 ile doğuma girdim sezeryan oldum, eve gelip tartıldım 56ydım,boyum 1.64 sırıtmadı 3 kilo fazla, göbeğim kalmadı zaten, hele kanama bitince dümdüz oldu, 2 senedir 55 56 arası gidip geliyodum 1 aydır şekeri vs kestim spora başladım 54 oldum, 2 kilo daha veresim var

Bölgesel kilo alma veya vermenin profesyonel sporla olacağını düşünüyorum, hoca çalıştıracak yani, vücut yapısı önemli bir de

Yazan olmuş mu bilmiyorum ama spor yapınca kas aralarındaki asit süte geçiyor ve sütün tadı değişiyor bu nedenle emziren annelere özellikle ilk 1 yıl fazla spor yapmaları önerilmiyor

Dogum yapali 9 gun oldu...
cok zayif bir sekilde hamile kaldim 40 kg ile...
doguma da 60 kg ile girdim....
su an kilom kac bilmiyorum...? Tartilmadim
hamileliligimde en hosuma giden cirpi bacaklarimin dolma dolma olmasi :KK70:
Gobek olarak ayva gobegi seklinde bisey kaldi, sıkılasmasi ve belki 2 kg daha gitmesi lazim...ama bu arada o guzelim bacaklarin havasi sönuyor :KK43:
Nasil yapabilirim?
Gobegimi fit bacaklarimi dolma dolma nasil koruyabilirim?
Bu arada kanamam devam ediyor...spora baslasam olur mu ?
Yoksa daha bekleyeyim mi?
Gobek icin ne tavsiye edersiniz ozellikle alt karin icin...?
Aslinda niyetim tibet yogasi yapmak ama onun icin kanamamin gecmesini bekliyorum...

OOO KOVA hatunu hayırlı olsun bebiş
sAğlıcakla büyüt bebişi
Yahu bunları düşünmen için erken değilmi
Zaten zayıfmışsın bence irdeleme kendiliğinden geçi verir
Kanamana takıldım ben doktorunla görüş bence.

OOO KOVA hatunu hayırlı olsun bebiş
sAğlıcakla büyüt bebişi
Yahu bunları düşünmen için erken değilmi
Zaten zayıfmışsın bence irdeleme kendiliğinden geçi verir
Kanamana takıldım ben doktorunla görüş bence.
Kanamam acik renk ve akinti ile beraber var...
Bu sabah biraz azalmisti gibi sanki...
kanama olmasi normal degilmiydi ya korktum simdi...
peki kanamanin adet olup olmadigini nasil anlarim?

benımde dogum yapalı 21.gunum bugun
hıc karnım yok dumduz (sezeryan dogum yaptım)
ertesı gun doktor tavsıyesıyle korse de kullandım
dogumdan 2 gun sonra evı toparlıyordum :) hareket olsun dıye bol bol da emzırdım emzırdıkce karın cıddı anlamda kuculuyor
kanamamda ılk haftadan sonra sadece lekelenme seklınde bazen hıc olmuyor
spora baslamak ıcın erken bence 2 ay beklenmelı

benımde dogum yapalı 21.gunum bugun
hıc karnım yok dumduz (sezeryan dogum yaptım)
ertesı gun doktor tavsıyesıyle korse de kullandım
dogumdan 2 gun sonra evı toparlıyordum :) hareket olsun dıye bol bol da emzırdım emzırdıkce karın cıddı anlamda kuculuyor
kanamamda ılk haftadan sonra sadece lekelenme seklınde bazen hıc olmuyor
spora baslamak ıcın erken bence 2 ay beklenmelı
CNM NASIL GİDİYOR BEBİŞİN NASIL ALLAH ANNELİ BABALI BÜYÜTSÜN İNŞALLAH:))

Aaa simdi fark ettim 22 haftalik hamile ve 44 kilomusun
Vay canina:cool:Boyun kac?

Boyum 1.50 ama doktorum acilen kilo al dedi. Benim ayımda plasenta, amniyon sıvısı, bebek vs. yaklaşık 3 kg. Teknik olarak 41 kiloyum. Hamile kalmadan önce 43 kiloydum, ilk aylar kilo verdim. Hiç iştahım yok, yemek yerken hemen tıkanıyorum. Her ay asgari 3 kg almam gerekiyor.

Yok..sukurler olsun tek bitane dahi yok...
En cok bundan korkmustum bende
gozum surekli oramda buramdaydi...

ben de 18 haftalık hamileyim devamlı kontrol halindeyim çok korkuyorum çatlamaktan. siz özel bir şey yaptınız mı yoksa yapıyla mı ilgili

Back
X