Bebek Beslenmesi doğum sonrası

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

melikekurt12345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2016
1
0
1
35
mrb ben 28 haftalık hamıleyım 74 kılo ıle hamıle kaldım su an 82 kıloyum doguma kadar cok kılo almaktan korkuyorum sızce ne yapmalıyım

Beslenmenize dikkat edin düzenli yürüyüş yapın gerisi kolay ben ilk hamileligime 48 kilo ile başladım 73 kilo ile doğum yaptım ama bir sıkıntı olmadı doğumdan sonra sık sık emzir çabuk verirsin

Aynen öyle canım. Mümkün olduğunca beslenmene dikkat et. Beyaz ekmek çok fazla tüketmemeye gayret göster. Bol bol yürüyüş yap. http://www.birannetavsiyesi.com/bir-hamile-klavuzu/ buradaki yazımda bahsetmiştim ilk hamilelik dönemimden. Doktor kontrolün dahilinde bunları da baz alabilirsin. Doğumdan sonra da dikkat ettikten sonra verirsin de kiloları zaten :) Sen şimdi içini ferah tut ki bebeğine de stres yansımasın. O senden sadece besin değil, duygu da alıyor. Hissettiklerin önemli <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…