Dogum sorasi agrilar

alpim25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2017
32
2
1
33
Arkadaslar ben dogum yapali 5 ay oldu ama hala kuyruk sokumumdaki agri gecmedi .uzun sure oturdugumda oturdgum yerden kalkarken kuyruk sokumumda fena bir sgri hissediyorum kemigimde sizdede boyle bir sorun oldumu birde ben epiduralli normal dogum yaptim bunun etkisi olabilirmi

Epiduralli doğumda duymuştum ağru olduğunu bi de fazla kilon varsa doğumdan kalan o da belde ağrı yapıyor

bende epidral dogum yaptım 7 ay oldu evet hala o ağrı var sabahları uyanmak işkence oldu geçmiyor belim çok fena uzun sure hareketsiz kaldımı belim kopuyor canım çok kötü bi ağrı çevremde kmsede yok ama bende oldu o iğneden oluyomuş işte

Ya tam olarak agri belimde degil kuyruk sokumum daha alt bi bolge epiduralli olupta boyle bi skinti yasayan varmi

Ben de epiduralle normal doğum yaptım 6 ay önce, hiçbir ağrım yok. Doktora gitmen iyi olur.

Ya tam olarak agri belimde degil kuyruk sokumum daha alt bi bolge epiduralli olupta boyle bi skinti yasayan varmi

Epidural den değil normal dogumdan kaynaklanan bir durum.Zorlanmadan dolayı kuyruk sokumu zedelenebiliyor.Benim ilk doğumumda oldu,üstüne oturmamaya calistim sonra kendiliğinden geçti.

Eger devam ederse gidecegim bnde insallah bnmkide gecici olur ben epidurale bagladim ama genelde dogumdaki zorlamadan olur diyolar ama cevremde hic kimsenin bu sikayeti bnm kadar uzun surmemis

Arkadaslar ben dogum yapali 5 ay oldu ama hala kuyruk sokumumdaki agri gecmedi .uzun sure oturdugumda oturdgum yerden kalkarken kuyruk sokumumda fena bir sgri hissediyorum kemigimde sizdede boyle bir sorun oldumu birde ben epiduralli normal dogum yaptim bunun etkisi olabilirmi

Bende doğumdan sonra iki hafta oldu kendiliğinden geçti. Epuduralsiz doğum yaptım bu arada.

5 ay az zaman değil bence doktora bi görünün.

Eger devam ederse gidecegim bnde insallah bnmkide gecici olur ben epidurale bagladim ama genelde dogumdaki zorlamadan olur diyolar ama cevremde hic kimsenin bu sikayeti bnm kadar uzun surmemis
Ben 1 bucuk yil oldu dogum yapali.dogumum zor oldu normal dogumdu..dogumdaki zorlanmadan dolayi makat yirtigi oluyormus.bendeki sorun tamamen gecmis degil.

Bir akrabam anlatmıştı ,normal doğumda kuyruk sokumu kaymış onda da bu ağrıdan olmuş baktır sen doktora .

Ah o ağrı ... 2 sene oldu Doğum yapalı hala sert Bi yere oturunca batar. Ki ben normal Doğum yapmadım ama 7 saat kadar suni sancı eşliğinde açılma bekledik. Benim tahminimce doktor açılma olsun diye eliyle çok uğraştı sanırım o ara kaydı kemik. Geçen yıl Doktora gittim kaydığını söyledi o kemiğin işte kök hücre bilmem ne derken değişik Bi tedavi şekli söyledi yüksek meblağlı bişey ki hiç inandırıcı gelmedi bana.bide el ile düzeltiliyoruz dedi ki bu çok fena . Neyse doktor yerine şu halk arasında işinin ehli Bi teyzeye gittim aynı işlemi ona yaptırdım yakı fln vurdu kadın bir hafta oturtamadım neler çektim , şu ortası boş simit minderlere oturdum Bi süre o ağrıyı engelliyor ama ne zamana kadar ona oturacağız neyse o zaman sanki düzeldi gibi oldu ama hala tam olarak iyileşmiş değil aynı hemen hemen. O acıyı çektiğine değmez yani. Ne deyim belki ilerde kendi kendine geçer ama hiç sanmıyorum alıştım artık bu şekilde yaşamaya.

Kuyruk sokumunun ucunda kucucuk bir kemik var normal dogum sirasinda bu kemik hareketlenir ve bazi durumlarda kayma yapabilir benimki de cok agrimisti genel olarak oturma yastigi kullandiginizda rahat edebilirsiniz benimki kendiliginden gecmisti insallah sizinki de gecer ama bir doktora giderseniz rontgenle hemen anlasilacaktir

Kemikte zedelenme olmus olabilir mi? Uzun bir sure cunku, doktora gitmelisiniz :( cok gecmis olsun

epidural doğum yapmadım ancak epidural anestezi ile ameliyat oldum hani o bel ağrısı oluyor ömür boyu dedikleri ağrıyı ben hiç çekmedim. ama fazla kilo varsa ondan da ağrı yapabilir

Aksine hic bel agrisi yasamadim epiduralin artisini gordum eksisini hic gormedim fazls kilomda yok ama demkki dogum sirasinda zedelenme oldu bnde o halk arasinda kuyruk sokumunu kaldrma tedavisini duydum ama baya agrili birse oluyormus oyuzdn cesaret edemedim insallh krndiliginden cok uzadan gecer

Back
X