okurken kendimi gördüm yazında canımmm
bana sorarsan gayet rahat ol ve keyfini çıkarmaya bakkk
haa ben cesaretim olmadığı için ve çok tezcanlı olduğum için hiç normal doğum stresini yaşamadan direkt sezaryan doğumlar yaptım çok da memnun kaldımmm
ama sen normal doğum düşünüyorsan doğumunun her anlamda rahat yapabilmen için bi kere rahat olman şart canımmmyoksa açılman olmaz ve hem sancı çeker arkasından apar topar sezeryana alınırsın demedi deme sonra...
o yüzden önce kendini seçmiş olduğun doğuma hazır hissetmeye bak sonrası Rabbim yardımeder inşallahhh
hayırlı doğumlar dilerimmm
hepinize merhabalar..ben heralde çok erken başladım doğum stresini yaşamaya,henüz 15 haftalığım ve gebelik testini yaptığımdan beri düşünüyorum nasıl doğurcam diye,düşündükçede bazen ağlayasım geliyor hamilelikteki tek sorunum gece gündüz bunu düşünmem,sabahtan akşama kadar bilgisayarın başında doğumla ilgili şeyler okuyorum ve geceleri rüyalarıma giriyor ve sabah uyandığım dudaklarım uçuklamış oluyor,9ay böyle nasıl geçicek bilmiyorum,doğum yapmış olanlar lütfen bana da bişey söyleyin,sizce de korktuğum kadar var mı.?
doğumu düşünme biliyorum çok zor ama düşünmemeye çalış nasıl olcak napıcam deme
o ana bırak ve bol bol dua et ben sancı odasına girdim ve dua ettim o anda edilen dualaraın kabul olduğu söylenir sancı çekerken bol bol nefes al ve dua et sancı çekerken ağzımda çıkan tek laf allahım bana yardımet olmuştur ve bir saatte açılmam 10 cm oldu 3 saatte kızımı kucağıma aldım merak etme allah gücünü veriyor rabbim herkese kolay doğumlar nasib etsin
Herşeyi akışına bırakın..Şu an bunları düşünmeyin derim.Hamileliğin tadını çıkarın.
Geçen gün bi hamile mağazasına girdim çok cici elbiseler vardı.Tekrar hamile kalsamda şunlardan alsam diye içim gitti.
İnsan koca bi ömür boyunca en fazla kaç kere hamilelik geçirebilirki..Şu an en tatlı dönemleriniz.Doğumda abartıldıgı kadar zor bişey değil..Bol bol dua edin
kızlar kendinizi bebeğinize odaklayın,onun sapasağlam dünyaya gelmesine..ben baştan beri bebeğimi düşünüyorum ve o acının bir günlük bişey olacağını..ve hiç korkmuyorum çok şükür..
bide biz,milyonlarca insan nasıl gelmiş dünyaya ve günde kaç bin tane doğum oluyor,evet acı veren bişey muhakkak ama dayanılmaz olsaydı yaşam devam edemezdi..
allahım herkese,başta annelere sağlık versin, sonra sağlıklı bebekler versin inşallah..
birkere sezeyanı kafandan sil ilk önce herkes yapabildiğine göre ben niye yapamam diye so kendine adı üstünde normal doğum insanın kendine olan güveni bile geliyor ben çok zor doğum yaptım ama doktorda çok önemli tabi psikolojik olarak rahat olman gerkiyor ve normal doğumda bebek anne rahminden bir mantar alıyormuş buda onu koruyor her yönden daha iyi bence ben 46 kiloluk zayıf bir kızım ben yaptığıma göre sende yapabilirsin sadece kendine güven
ben çok erken başladım sanırım korkmaya 31 haftalık hamileyim ve sezeryan olacağım uff afakanlar basıo bazen ya(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?