- 4 Ocak 2017
- 219
- 137
- 33
- 31
- Konu Sahibi Muserref20
-
Bnm üçüncü gebeliğim diğer çocuklarımın kilosu gayet iyiydi bu düşük geliyo bana ve hiç iştahım yok zorlayarak yiyorum, ömerilerini uyguluycam teşekkürler :)Findik ceviz tahin pekmez ye sol tarafina dönük yat. Saglicakla kucagina al evladini insallah canim. Ayrica kilo almasa bile ufak cocuk daha hizli buyuyor hic merak etme.
Amin inşallah bugün hemen eşime aldırıyorum saydıklarını :)Kilosu gayet iyi canım. Alması için ben çiğ badem çiğ fıstık çiğ fındık ve ceviz yedim. Her gün hepsinden toplam bir avuç. Onun dışında bir şey yapmadım. Sağ salim doğur inşallah :)
İnşallah Rabbim hepimizin çocuğunu sağ salim kucağımıza versin :)Bu kiloda doğsa bile kilosu iyi. 4 ağustosa kadar tosun olur o tosun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Amin inşallah bugün hemen eşime aldırıyorum saydıklarını :)
Çok iyiymiş maşallah kilosu, 10 günde bebeğin kaç gram aldı ki,Aldır canım :) doktorum kilosu düşük dedi 10 gün yedim sadece pazartesi doğum yaptım ki 38+2 de doğdu 3500 gr. Bence gayet iyi :) doğuma 3 haftan var alır kilo.
300 gr almıştı canım. Muz da bebeğe kilo aldıranlar arasında bu arada ben çok kabızlık yaşadığımdan bir gün arayla yedimÇok iyiymiş maşallah kilosu, 10 günde bebeğin kaç gram aldı ki,
Muzu düzenli tüketiyorum zaten, bnmki 3kilo anca doğucak galiba300 gr almıştı canım. Muz da bebeğe kilo aldıranlar arasında bu arada ben çok kabızlık yaşadığımdan bir gün arayla yedim
Evet üç haftamız kaldı, biraz zor geçiyor ama çoğu gitti azı kaldı :) aldır diyenler utanmaya devam ediyorlar çok şükür muhtaç olmadım kimseye...Ay senin üçüncü oğlanda geliyor çok az kalmış maşallah sana ya. Sana bu çocuğu aldır demişti ailenden bi kaç kişi galiba bak şimdi utansınlar geliyor bebiş :))
Canım çok sevindim senin adına. Ultrason verilerine çok güvenme bu arada eksik gösteriyor çoğu zamanEvet üç haftamız kaldı, biraz zor geçiyor ama çoğu gitti azı kaldı :) aldır diyenler utanmaya devam ediyorlar çok şükür muhtaç olmadım kimseye...
Bazen de fazla gösteriyor benim doğumdan sonra bebeklerim doktorun söylediğinden 300 gram falan eksiktiCanım çok sevindim senin adına. Ultrason verilerine çok güvenme bu arada eksik gösteriyor çoğu zaman
İlk bebeğim fazla göstermişti 2820 doğdu 3 üstü demişti Dr. İkinci bebeğim 3100 gösteriyordu 3250 doğduBazen de fazla gösteriyor benim doğumdan sonra bebeklerim doktorun söylediğinden 300 gram falan eksikti
Ultrason yaklaşık değerleri gösteriyor sanırım Sen ne zaman doğum yaptın cnmBazen de fazla gösteriyor benim doğumdan sonra bebeklerim doktorun söylediğinden 300 gram falan eksikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?