Lütfü kırdarda tüp bebek sürecim

Kartal içime sinmediği için zeynep kamilde karar kıldım heyet raporumu tamamlayıp kurula teslim edeceğim. Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun bu sürecin zorluğunu ancak yaşayanlar bilir
Ya aslinda benim.nasilsa bi degisigim bilmiyorum simdi.esimin testleride orda yapilcak testler baska.hastanede yapilsa olmuyormus dogrumu sprem testi ayni hastanede olmak zorumdaymis.nedeni.iae.esimin isi biraz Sorunlu o yuzden egerki zeynep.kamil hastanesi baska.bir hastanesi verilen testi Kabul ederse.oraya.giderim.yinede oyle

Ben 3 yıl şart olduğu için önce aşılama yapıldı 3 tane tutmadı aşılama basit ama tüp bebek biraz yorucu ve vücudunun çok hormon alıyor
Cok soru soruyorum.kuaura bakma acaba asilama ilk default olucamda yumurta icon ilac veiyorlarmi yada catlatmak icin bi tedavi uyguluyorlarmi
Ben 3 yıl şart olduğu için önce aşılama yapıldı 3 tane tutmadı aşılama basit ama tüp bebek biraz yorucu ve vücudunun çok hormon alıyor

Cok soru soruyorum.kuaura bakma acaba asilama ilk default olucamda yumurta icon ilac veiyorlarmi yada catlatmak icin bi tedavi uyguluyorlarmi
Tabiki ilaç veriyorlar iğne ile başlıyorlar zaten yumurta istenilen büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi veriyor iki gün sonra aşılama yapılıyor

Back
X