Doğum tarihimizi aldık :) Bebeğimin kilosu düşük önerilerinizi bekliyorum..

Muserref20

Yok bir sitemim, hayatta herşey kısmet ..
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2017
219
137
33
31
Arkadaşlar nasipse ağustosun 4'ünde doğumum olucak :) bugün dr bize günümüzü verdi ve hazırlıklar devam ediyor :)
Bebeğimin ağırlığı 2,600 gr olmuş. Dr normal dedi ama bana az gibi geldi sanki, sizce nasıl?
Doğuma 3 hafta kaldı ve bu son günlerimde bebeğimin kilo alması için neler yapabilirim??
Değişik fikirleri bilgileri olan arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum...

Findik ceviz tahin pekmez ye sol tarafina dönük yat. Saglicakla kucagina al evladini insallah canim. Ayrica kilo almasa bile ufak cocuk daha hizli buyuyor hic merak etme.

Kilosu gayet iyi canım. Alması için ben çiğ badem çiğ fıstık çiğ fındık ve ceviz yedim. Her gün hepsinden toplam bir avuç. Onun dışında bir şey yapmadım. Sağ salim doğur inşallah :)

Findik ceviz tahin pekmez ye sol tarafina dönük yat. Saglicakla kucagina al evladini insallah canim. Ayrica kilo almasa bile ufak cocuk daha hizli buyuyor hic merak etme.
Bnm üçüncü gebeliğim diğer çocuklarımın kilosu gayet iyiydi bu düşük geliyo bana ve hiç iştahım yok zorlayarak yiyorum, ömerilerini uyguluycam teşekkürler :)

Amin inşallah bugün hemen eşime aldırıyorum saydıklarını :)

Aldır canım :) doktorum kilosu düşük dedi 10 gün yedim sadece pazartesi doğum yaptım ki 38+2 de doğdu 3500 gr. Bence gayet iyi :) doğuma 3 haftan var alır kilo.

Aldır canım :) doktorum kilosu düşük dedi 10 gün yedim sadece pazartesi doğum yaptım ki 38+2 de doğdu 3500 gr. Bence gayet iyi :) doğuma 3 haftan var alır kilo.
Çok iyiymiş maşallah kilosu, 10 günde bebeğin kaç gram aldı ki,

Ay senin üçüncü oğlanda geliyor çok az kalmış maşallah sana ya. Sana bu çocuğu aldır demişti ailenden bi kaç kişi galiba bak şimdi utansınlar geliyor bebiş :))

Ay senin üçüncü oğlanda geliyor çok az kalmış maşallah sana ya. Sana bu çocuğu aldır demişti ailenden bi kaç kişi galiba bak şimdi utansınlar geliyor bebiş :))
Evet üç haftamız kaldı, biraz zor geçiyor ama çoğu gitti azı kaldı :) aldır diyenler utanmaya devam ediyorlar çok şükür muhtaç olmadım kimseye...

Evet üç haftamız kaldı, biraz zor geçiyor ama çoğu gitti azı kaldı :) aldır diyenler utanmaya devam ediyorlar çok şükür muhtaç olmadım kimseye...
Canım çok sevindim senin adına. Ultrason verilerine çok güvenme bu arada eksik gösteriyor çoğu zaman

Back
X