Doğum Tarihin Kişiliğin Hakkında Ne Söylüyor?

Hırslı ve Nazik
hirslijpg-728x728.jpg

KOCAMAN hayalleri olan hayli pozitif, nazik birisin! Küçüklüğünden beri başarı ve heyecan dolu bir hayatı düşlemişsin. Şimdi bu hayalleri nasıl gerçekleştireceğini biliyorsun. Sıkı çalışıyor, başkalarına yardım ediyor ve en iyisini umuyorsun – zaten hep öyle olmuyor mu! Ancak arada sırada nazik karakterin ve başkalarına kolayca güvenmen seni korunmasız kılabiliyor. Dikkatini topla

Kendini Adamış ve İlgili
adamisjpg-728x728.jpg

Ailene inanılmaz şekilde bağlısın. Aile üyeleri senin için hayli önemli ve onlar için her şeyi yaparsın. Ancak bazen kıymetinin bilinmediğini ve hafife alındığını hissediyorsun. Şüphesiz şefkat senin tabiatında var ama arada sırada biraz bağımsız olmaya ve kendine bakmaya çalış.

Tedbirli ve Hesaplı
tedbirjpg-728x728.jpg

Bayağı dikkatli ve ciddi birisin. Harekete geçmeden önce hep düşünüyorsun ve meseleleri kendi başına halletmeye çalışıyorsun. Böyle yoğun olduğun zaman hayat güçleşebilir. Kendi iyiliğin için yakın hissettiğin birilerine açılmaya ve arada sırada yardım isteme fikrine alışmaya çalışmalısın. Biraz rahatla yahu! Göreceksin, sana ilaç gibi gelecek!

gerçekten doğru :KK53:

Becerikli
bagimsizjpg-728x728.jpg

Bağımsız ve becerikli karakterin tüm hayatın boyunca seni yönlendiren bir güç olmuş. Her zaman kendi başına kararlarını alıyor, gelecek planları yapıyor ve başkalarına yardım ediyorsun. Plan yapmadan önce en küçük detayı bile düşünüyorsun; bu yüzden bazı insanlar senin biraz negatif olduğunu düşünüyor. Arada sırada rahatlamaya ve rahat bölgenden çıkmaya çalış. Gör bak, hayatına ilaç gibi gelecek!

Bağımsız ve Becerikli
bagimsizjpg-728x728.jpg

Bağımsız ve becerikli karakterin tüm hayatın boyunca seni yönlendiren bir güç olmuş. Her zaman kendi başına kararlarını alıyor, gelecek planları yapıyor ve başkalarına yardım ediyorsun. Plan yapmadan önce en küçük detayı bile düşünüyorsun; bu yüzden bazı insanlar senin biraz negatif olduğunu düşünüyor. Arada sırada rahatlamaya ve rahat bölgenden çıkmaya çalış. Gör bak, hayatına ilaç gibi gelecek!

hadi iiişallah:)

Hırslı ve Nazik
hirslijpg-728x728.jpg

KOCAMAN hayalleri olan hayli pozitif, nazik birisin! Küçüklüğünden beri başarı ve heyecan dolu bir hayatı düşlemişsin. Şimdi bu hayalleri nasıl gerçekleştireceğini biliyorsun. Sıkı çalışıyor, başkalarına yardım ediyor ve en iyisini umuyorsun – zaten hep öyle olmuyor mu! Ancak arada sırada nazik karakterin ve başkalarına kolayca güvenmen seni korunmasız kılabiliyor. Dikkatini topla!

yaraticijpg-728x728.jpg

Yaratıcı ve pozitif karakterin tüm hayatın boyunca seni yönlendiren bir güç olmuş. Sürekli yeni fikirler buluyorsun, bu yaratıcılığını işine yansıtmaya bayılıyorsun. Hiç kimse senin bu özelliğini bozamaz bile! Hayata pembe gözlüklerle, hayli neşeli bir şekilde bakıyorsun ve bu sayede birçok zorluğun üstesinden kolayca geliyorsun. Kendine inanıyorsun, senin için neyin iyi olduğunu gayet iyi biliyorsun ve öyle çok şikâyet etmiyorsun.

O kadar pozitif sayılmam ama kendimi hep daha iyi olmaya zorladım, ne kadar pozitif bakarsan -gerçekleri göz ardı etmeden- o kadar rahatlıyorsun. :)

X