arkadaşlar ben doğum yapıcam doktoru tam olarak karar veremedim gop hastanesine bayan doktora gittik 35.haftada 3200 gr dedi halbuki 2 hafta önce sürekli takibimi yapan doktor 1900 gr olduğunu söylemişti sanki gop hastanesi para için sezaryan yönlendirmesi yapıyor erkek mi bayan doktormu iyi
takibimi şimdiye kadar doktorum erkekti şimdi birde defne dağlar dilek varmış 500 evler şafakta ona gitmeyi düşünüyorum sizin tavsiyelerinizi de bekliyorum :84:
Merhaba, bende özel gop hastanesine Hüseyin Mutluya gidiyorum.Daha önce balat hastanesine gidiyordum oradan memnun kalmayınca bu hastaneye geçtim.Şimdiye kadar bir sorun yaşamadım şuan memnunum inşallah hep iyi gider.
KESİNLİKLE sultangazi bahat hospital ve sultangazi medical park a gitmeyin nereye giderseniz gidin...ssk hastaneleri onlardan iyidir..muayne için 3 saat bekledim ve olamadan çıkıp geldim..doktor doğuma giriyor ve siz her doğumu bekliyorsunuz..böyle saçmalık olmaz...
Merhaba bende 7 ay once dogum yaptim kucukkoyde bilge hastanesinde yaptim doktorumda iyiydi.GOP hastanesine bende gittim hic memnun kalmdim cok paraci bir hastane.,bence oraya gitme istersen Bilge hastanesine gidebilirsin Allah kolay dogum nasipetsin insallah..
Sultangazi Medican da çok sıra bekliyorsun ama Hadiye hanım çok iyidir
Küçükköyde asya tıp ta Hakan bey çok iyidir
500 evler şaafak hastanesi mi ne defne hanım ne de gülfem hanım tavsiye etmiyorum