- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.498
- 148
- Konu Sahibi Zahmet olmazsa
-
Kızkardesınız fln var mı?İlgınc annenız.Doğuma iki ay kaldı. Annem yanımda doğur ben gelemem dedi. Çünkü evde erkek çocukları varmış. Yaşları 33 ve 25. Yol çekemezmiş. 2 buçuk saatlik yol. Evimi bulamazmış. Eşim otogardan alacak. Neyse ben de annemin yanına gitmek istemiyorum. Evimdeki düzeni bulamam, erkek yoğunluklu ev ve evde sürekli kavga hali olduğu için. Annemin yanıma gelmesini sadece kv gelmesin diye istiyorum çünkü o gelirse burnumdan getirir. Kv her şeye karışan bir tip. Beni gördüğünde karnın hiç çıkmamış, böyle bir kadın varmış karnı yokmuş bebeği iki kilo doğmuş hasta olmuş diyen kv. Aslında annemin gelmesi çok sembolik olacak çünkü ona iş yaptırmak istemiyorum her daim hasta yorgun ve halinden şikayetçi.Buzluğa ve kavanozlara yemek yapıp koyacağım. Robot süpürge de temizlikte çok yardımcı oluyor. Babamsa işi çok daha saçma bir boyuta taşıyor. Annenle kayınvaliden gelsin sana diyor ama araları bozuk zaten kesin kavga ederler tepemde. Ayıp olmasın diyor babam. Sormak istediğim şu. Eşimle beraber çoğunlukla da tek başıma bu işin altından kalkabilir miyim? Sezaryen dahi olsa.
bende hiç kimse olmasın eşimden başka diye istiyorum şahsen. Ne annem ne kv ne kpeder. Daha hamileyken bıktırdılar çok bilmiş laflarıyla bir de lohusa psikolojisiyle birlikte a deseler batacak gözüme. Keşke ikna edebilsem de ilk 1 ay eşim ben ve bebişimiz yalnız olsakBence kimse gelmesin en hayırlısı o.
Bir kaç gün birbirinize alışma süreciniz olur, belki biraz zorlanırsınız ama en azından dış etkenlerden dolayı stress yaşamazsınız.
Şimdiden bol şans diliyorum
Kimseyi isteme yanında eşine baba izni verirler zaten o süreçte yanında olacak yeni doğan zaten bı emzirmeye uyandıran alsın ilk bir ay uyur bebekler zorlanma olmuyor sende en fazla 1 hafta zorluk cekersin eşinde hazır çorba karıştırır süt olsun diye bol su içilir insan okadarda bakıma muhtaç olmuyor iki bebegimede tek ben baktım esimleDoğuma iki ay kaldı. Annem yanımda doğur ben gelemem dedi. Çünkü evde erkek çocukları varmış. Yaşları 33 ve 25. Yol çekemezmiş. 2 buçuk saatlik yol. Evimi bulamazmış. Eşim otogardan alacak. Neyse ben de annemin yanına gitmek istemiyorum. Evimdeki düzeni bulamam, erkek yoğunluklu ev ve evde sürekli kavga hali olduğu için. Annemin yanıma gelmesini sadece kv gelmesin diye istiyorum çünkü o gelirse burnumdan getirir. Kv her şeye karışan bir tip. Beni gördüğünde karnın hiç çıkmamış, böyle bir kadın varmış karnı yokmuş bebeği iki kilo doğmuş hasta olmuş diyen kv. Aslında annemin gelmesi çok sembolik olacak çünkü ona iş yaptırmak istemiyorum her daim hasta yorgun ve halinden şikayetçi.Buzluğa ve kavanozlara yemek yapıp koyacağım. Robot süpürge de temizlikte çok yardımcı oluyor. Babamsa işi çok daha saçma bir boyuta taşıyor. Annenle kayınvaliden gelsin sana diyor ama araları bozuk zaten kesin kavga ederler tepemde. Ayıp olmasın diyor babam. Sormak istediğim şu. Eşimle beraber çoğunlukla da tek başıma bu işin altından kalkabilir miyim? Sezaryen dahi olsa.
Doğuma iki ay kaldı. Annem yanımda doğur ben gelemem dedi. Çünkü evde erkek çocukları varmış. Yaşları 33 ve 25. Yol çekemezmiş. 2 buçuk saatlik yol. Evimi bulamazmış. Eşim otogardan alacak. Neyse ben de annemin yanına gitmek istemiyorum. Evimdeki düzeni bulamam, erkek yoğunluklu ev ve evde sürekli kavga hali olduğu için. Annemin yanıma gelmesini sadece kv gelmesin diye istiyorum çünkü o gelirse burnumdan getirir. Kv her şeye karışan bir tip. Beni gördüğünde karnın hiç çıkmamış, böyle bir kadın varmış karnı yokmuş bebeği iki kilo doğmuş hasta olmuş diyen kv. Aslında annemin gelmesi çok sembolik olacak çünkü ona iş yaptırmak istemiyorum her daim hasta yorgun ve halinden şikayetçi.Buzluğa ve kavanozlara yemek yapıp koyacağım. Robot süpürge de temizlikte çok yardımcı oluyor. Babamsa işi çok daha saçma bir boyuta taşıyor. Annenle kayınvaliden gelsin sana diyor ama araları bozuk zaten kesin kavga ederler tepemde. Ayıp olmasın diyor babam. Sormak istediğim şu. Eşimle beraber çoğunlukla da tek başıma bu işin altından kalkabilir miyim? Sezaryen dahi olsa.
Allah yardımcınız olsunSağ salim kucağına almak nasip olsun canım.
Çok benzer bir durumdayız. Annem kanser hastası kemoterapi alıyor o yüzden onu doğum sonrası çağırmak istemiyorum yorulur diye. Kv bize cok uzak, tek başına gelemez kp ile gelecek. E evim küçük kp sürekli dibimde rahat edemem diye düşünüyorum. Üstelik ikizlere hamileyim. Şartlardan dolayı en başından beri bebeklere yalnız bakacakmış gibi kendimi hazirliyorum, eşim de zaten benle aynı fikirde.
Bence yapılır ama. Hatta ilk zamanlar bebeklerimizle baş başa kalmak bence bize daha iyi gelecek. En kötü ihtimalle eşim yıllık izin alır nöbetleşe uyuruz.
Sezaryen dikisleriniz toparlayana kadar yaninizda birisi olursa iyi olur. Onun disinda tek basiniza yapabilirsiniz. Birkac gun kalacak bir yakininizi ayarlayabilir misiniz?Doğuma iki ay kaldı. Annem yanımda doğur ben gelemem dedi. Çünkü evde erkek çocukları varmış. Yaşları 33 ve 25. Yol çekemezmiş. 2 buçuk saatlik yol. Evimi bulamazmış. Eşim otogardan alacak. Neyse ben de annemin yanına gitmek istemiyorum. Evimdeki düzeni bulamam, erkek yoğunluklu ev ve evde sürekli kavga hali olduğu için. Annemin yanıma gelmesini sadece kv gelmesin diye istiyorum çünkü o gelirse burnumdan getirir. Kv her şeye karışan bir tip. Beni gördüğünde karnın hiç çıkmamış, böyle bir kadın varmış karnı yokmuş bebeği iki kilo doğmuş hasta olmuş diyen kv. Aslında annemin gelmesi çok sembolik olacak çünkü ona iş yaptırmak istemiyorum her daim hasta yorgun ve halinden şikayetçi.Buzluğa ve kavanozlara yemek yapıp koyacağım. Robot süpürge de temizlikte çok yardımcı oluyor. Babamsa işi çok daha saçma bir boyuta taşıyor. Annenle kayınvaliden gelsin sana diyor ama araları bozuk zaten kesin kavga ederler tepemde. Ayıp olmasın diyor babam. Sormak istediğim şu. Eşimle beraber çoğunlukla da tek başıma bu işin altından kalkabilir miyim? Sezaryen dahi olsa.
Kalkabilirsiniz. Doktorunuza güveniyorsanız %95 normal doğum olma ihtimaliniz. (geri kalan %5 lik kısım sezeryan gerektiren durumlar olabilir) Normal doğumdan sonra eşiniz destek olursa çokta zorlayıcı bir süreç olmaz. Genelde tek zorluk yemek-temizlik-çocuk bakımını aynı anda yürütmek oluyor, siz yemek ve temizliği halletmişsiniz zaten. Stresli yaşamaktansa tekte olsa rahat yaşamak en iyisi...Doğuma iki ay kaldı. Annem yanımda doğur ben gelemem dedi. Çünkü evde erkek çocukları varmış. Yaşları 33 ve 25. Yol çekemezmiş. 2 buçuk saatlik yol. Evimi bulamazmış. Eşim otogardan alacak. Neyse ben de annemin yanına gitmek istemiyorum. Evimdeki düzeni bulamam, erkek yoğunluklu ev ve evde sürekli kavga hali olduğu için. Annemin yanıma gelmesini sadece kv gelmesin diye istiyorum çünkü o gelirse burnumdan getirir. Kv her şeye karışan bir tip. Beni gördüğünde karnın hiç çıkmamış, böyle bir kadın varmış karnı yokmuş bebeği iki kilo doğmuş hasta olmuş diyen kv. Aslında annemin gelmesi çok sembolik olacak çünkü ona iş yaptırmak istemiyorum her daim hasta yorgun ve halinden şikayetçi.Buzluğa ve kavanozlara yemek yapıp koyacağım. Robot süpürge de temizlikte çok yardımcı oluyor. Babamsa işi çok daha saçma bir boyuta taşıyor. Annenle kayınvaliden gelsin sana diyor ama araları bozuk zaten kesin kavga ederler tepemde. Ayıp olmasın diyor babam. Sormak istediğim şu. Eşimle beraber çoğunlukla da tek başıma bu işin altından kalkabilir miyim? Sezaryen dahi olsa.
bu durumda tek başına daha rahat olursun eşinin izni varsa 1 hafta izin kullansın, 1 haftaya kadar sende toparlarsın zaten benim ablam 2 sezeryan oldu ikisinde de 2. gün ayaktaydı her işini yapıyordu, kimseye minnet etmeyin sonuçta birilerine güvenerek yapmadınız çocuğu.Doğuma iki ay kaldı. Annem yanımda doğur ben gelemem dedi. Çünkü evde erkek çocukları varmış. Yaşları 33 ve 25. Yol çekemezmiş. 2 buçuk saatlik yol. Evimi bulamazmış. Eşim otogardan alacak. Neyse ben de annemin yanına gitmek istemiyorum. Evimdeki düzeni bulamam, erkek yoğunluklu ev ve evde sürekli kavga hali olduğu için. Annemin yanıma gelmesini sadece kv gelmesin diye istiyorum çünkü o gelirse burnumdan getirir. Kv her şeye karışan bir tip. Beni gördüğünde karnın hiç çıkmamış, böyle bir kadın varmış karnı yokmuş bebeği iki kilo doğmuş hasta olmuş diyen kv. Aslında annemin gelmesi çok sembolik olacak çünkü ona iş yaptırmak istemiyorum her daim hasta yorgun ve halinden şikayetçi.Buzluğa ve kavanozlara yemek yapıp koyacağım. Robot süpürge de temizlikte çok yardımcı oluyor. Babamsa işi çok daha saçma bir boyuta taşıyor. Annenle kayınvaliden gelsin sana diyor ama araları bozuk zaten kesin kavga ederler tepemde. Ayıp olmasın diyor babam. Sormak istediğim şu. Eşimle beraber çoğunlukla da tek başıma bu işin altından kalkabilir miyim? Sezaryen dahi olsa.
Yaparsın bence. Evde başka çocuk yoksa sen bebeğe bakarsın. Sen kendini toplayana kadar da bi hafta kadar eşin izin alsın yemek hazırlamak için falanDoğuma iki ay kaldı. Annem yanımda doğur ben gelemem dedi. Çünkü evde erkek çocukları varmış. Yaşları 33 ve 25. Yol çekemezmiş. 2 buçuk saatlik yol. Evimi bulamazmış. Eşim otogardan alacak. Neyse ben de annemin yanına gitmek istemiyorum. Evimdeki düzeni bulamam, erkek yoğunluklu ev ve evde sürekli kavga hali olduğu için. Annemin yanıma gelmesini sadece kv gelmesin diye istiyorum çünkü o gelirse burnumdan getirir. Kv her şeye karışan bir tip. Beni gördüğünde karnın hiç çıkmamış, böyle bir kadın varmış karnı yokmuş bebeği iki kilo doğmuş hasta olmuş diyen kv. Aslında annemin gelmesi çok sembolik olacak çünkü ona iş yaptırmak istemiyorum her daim hasta yorgun ve halinden şikayetçi.Buzluğa ve kavanozlara yemek yapıp koyacağım. Robot süpürge de temizlikte çok yardımcı oluyor. Babamsa işi çok daha saçma bir boyuta taşıyor. Annenle kayınvaliden gelsin sana diyor ama araları bozuk zaten kesin kavga ederler tepemde. Ayıp olmasın diyor babam. Sormak istediğim şu. Eşimle beraber çoğunlukla da tek başıma bu işin altından kalkabilir miyim? Sezaryen dahi olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?