DOĞUM TEMİNATLI SAĞLIK SİGORTASI

selmagoguc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2019
7
10
1
34
Merhaba , böyle bir başlık bulamadım arkadaşlar ;

Doğum için özel sağlık sigortalarında bekleme süresi oluyormuş ; hangi sigortadan yaptırılmalı tavsiye edebilecek olan var mı , şuan araştırıyorum

Ben öğrendim bugün sigortacimdan , bekleme süresi olmayan police de varmış sadece hamile olmadan yapılması gerekiyormus gebelik bağlangici olmamaliymis
Merhaba, bu bahsettiğiniz hangi sigorta acaba ve fiyatını özel değilse yazar mısınız?

Ben öğrendim demir sigortayı. Hamileliğin herhangi bir zamanında yapılıyor.
İki can platin network 10 bin tl
İki can premium nerwork 16 bin tl çıktı.

çok sınırlı ama her iki paket de ve saçma pahalı yani. Henüz hamile değilseniz ve beklemek istemiyorsanız tamamlayıcı sigorta yaptırın daha iyi. sgk geöen hastanelerde oluyor.

Ben Anadolu sigortanın hamile olmadan hemen önce yaptırılabilen tamamlayıcı sağlık sigortasını buldum. Fiyatı da uygun 4200 tl çıkarttılar.

eğer beklerim hamileliği diyorsanız 5 ay beklemeli aillanz sigorta en iyisi bence hem fiyat hem kapsam.

Ben tamamlayıcı sağlık kullanıyordum bu yıl yaptırmadım . Doğum poliçelerinde her türlü onlar karda . Doğum başlamadan 6 ay önce olan veya bekleme süresi olmayan poliçeler çok pahalı . Genelinin bir yıl bekleme süresi var . Doğum yapmak istediğin hastanede anlaşması var diye x poliçeyi yaptırıyorsun ilk yıl hamile kalamıyorsun poliçe kapsam dışı olur . İkinci yıl yaptırıyorsun yine doğum poliçesi hop doğum yapmak istediğin hastane ile anlaşma yapmamış hadi yeni hastane bul . Her ay doktora gitsen 9 ay 9 muayene +doğum cebinden karşıla poliçeden daha uyguna geliyor

Back
X