Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğum temizliği? ev temizliği mi? sizin temizliğiniz mi?
jilet olabilir ama daha önce kullanmadınsa bence kullanma. ağda seyretliyor tüyleri jilet 1 kökten 2 tane çıkarıyor. jjiletten 2 güün sonra kaşıntı yapıck.sezeryan doğum olursa zor olur.utanma çok memnun kalıcksın.doğumdan önce başladım hala devam ediyorum çok rahatlık ve zmnla azalıyor. karar senin tabiki yinede![]()
sağolun kızlar cevaplarınız için.her iki temizliğide yazmışsınız. ama benm ilk kasdım ev temizliğiydi. ben bikini bölgesi temizliğimi veet tüy dökücü sprey kremle hallediyorrum. sıkıyorum 5 dk bekleyip yıkayıp çıkıyorum. jiletle ağdayla yapmam çok zor karnın burnumda o yüzden böyle bi kolaylık buldum. kuaförede gitmek istemedim. ev temizliğindede hala kararsızım bugün doktorum herşeyimin iyi olduğunu söyledi sanki bakılırsa 40 haftayı doldurcak gibi ama 37. mi yoksa 38.mi haftada yapmalıyım tam olarak emin değilim? sizce napayım???
tüy dökücü kremler spreyler bebepğe zararlı değilmi :)) kimyasal içeriyo diyolar aslında sezeryanda günü belli yap çık temiz olmuş oluyo sancıda olsa 5 dk sürüyosa bişe değilmiş..sezeryanda çamaşır hizası kesileceği için orayı makineyle almak daha iyi geç çıkar tüyler..
Doğumum yaklaştığında evde tek başıma elimde aynayla ağdamı yapmıştım,o kocaman göbeğimle 1saat sürmüştü,belim çok ağırmıştı,karnımda kasılma olmuştu.şimdi düşünüyorum ne kadar saçma bişey yapmışım,bidaha doğum yapacak olsam özellikle son haftalarda her duşta traş bıçağıyla temizliğimi yapar temiz kalırdım,o kadar eziyete ve aman uzasında ağdayla alınabilsin,aman ya bu sırada doğum olursa kirli gidersem diye strese girmeye hiç hiç değmezmiş.niyeyse doğuma değil gerdeğe girecek gibi davranıyoruz.
Zaten doğumdan sonra bırakın ağdayla uğraşmayı,saç taramak diş fırçalamak bile yalan oluyor.
:)))))))))) doğru demişin walla doğum videolarına baktımda yabancılar gayet naturel :))))))) yumaklar..
:)))))))))) doğru demişin walla doğum videolarına baktımda yabancılar gayet naturel :))))))) yumaklar..