Doğuma Hazırlık doğum temizliği...

• Konu Sahibi Konu Sahibi nurun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
nasıl güldürdün beni naturel demek :) hoş doğru insanın o halde aklına o gelmeyebiliyordur :)

:))) onlarda kıl tüy takıntısı yok koltuk altı yumak olanlar bile var ::)))) bende korkmuyo değilim 37+0 olcam bu hafta bacaklarımı aldırim öbür taraf alışkın değil pamuk olmaya :))))
emla krem kullanan varmı o zararlımı acaba..bikini bölgesine uygulasam :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

:))) onlarda kıl tüy takıntısı yok koltuk altı yumak olanlar bile var ::)))) bende korkmuyo değilim 37+0 olcam bu hafta bacaklarımı aldırim öbür taraf alışkın değil pamuk olmaya :))))
emla krem kullanan varmı o zararlımı acaba..bikini bölgesine uygulasam :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

emla krem hamileyken zararlı diye biliyorum ama :26: araştırmadan deneme canım. ben bacaklarıma, koltuk altıma epilasyon yapıyorum bir ayda çıkıyo. bikini bölgesinide önceki taktiğim hala geçerli yani :34:

emla krem hamileyken zararlı diye biliyorum ama :26: araştırmadan deneme canım. ben bacaklarıma, koltuk altıma epilasyon yapıyorum bir ayda çıkıyo. bikini bölgesinide önceki taktiğim hala geçerli yani :34:

bir aymı benim kuaförde yaptırıyorum 1 haftada uzuyoo :1::1::1::1::1: ama işi şansa bırakmıcam böyle acil bi şekilde hastaneye gitmek çok rezil olurum ya :1::1::1::1: bendemi köpük denesem..zaten emla sürsemde göremem çektikçede kasılırım makine mantıklı gibi gelmişti ama krem köpükten daha zararlı olabilir bebiş için tamda yerine sürcem çünkü :)))

bir aymı benim kuaförde yaptırıyorum 1 haftada uzuyoo :1::1::1::1::1: ama işi şansa bırakmıcam böyle acil bi şekilde hastaneye gitmek çok rezil olurum ya :1::1::1::1: bendemi köpük denesem..zaten emla sürsemde göremem çektikçede kasılırım makine mantıklı gibi gelmişti ama krem köpükten daha zararlı olabilir bebiş için tamda yerine sürcem çünkü :)))

canım ben açık tenliyim normaldede çok tüyü olan biri değilimdir o yüzden bir ayda uzuyo bide azaldı artık zamanla kökten ala ala. köpüğü başka çarem kalmadığından yapıyorum zararı olmuyodur inşallah. kuaföre gitmeye cesaretin varsa git canm ama benm hiç yok cesaretim. jilette yapamıcama göre bu daha kolayıma geldi. ayrıca jilette tüyler çıkarken sert çıktığından batar ama köpükle hiç batmıyo aksine yumuşak yani :9: bu arada köpük yapcaksanda araya pamuk v.s koy işlem bitene kadar. hassas yerler olduğundan korunsa daha iyi olur. zaten 5dklık bi iş

canım ben 38+5 teyim. 2 gün önce evimi temizlettim. yarın da kuaförüme gidip tüm temizlik işlerini bitirmiş olacağım. rahat rahat bekleyeceğim bebişimi

enson utanmayı bırakıp denedim daha 1-2 çekişte kasılınca bıraktırdım malum hep jiletsürüp bırakınca köklü oluyo tüyler acısı fena oluyoo doğuma yakın bebişimi kasmim diyorum :(( sezeryanda aşasını komple görüyolarmı acaba :17::17::17::17::17::17:

sezeryane girmeden önce herşeyini çıkartıolar mavi bişi koyyolar arkası açılmalı ameliyat masasına yatarkende çırılçıplak göbekten aşşası çünkü göbekten başlayıp ayaklarına kadar tendürtüyot mı nedir bişi sürüolar yani bacaklarını açıp bakmıolar ama görülüo yani:17: boşver kafana takma

canım ben 38+5 teyim. 2 gün önce evimi temizlettim. yarın da kuaförüme gidip tüm temizlik işlerini bitirmiş olacağım. rahat rahat bekleyeceğim bebişimi

bende geçen çarşamba temizlettm evimi. bikini bölgesinide banyodan banyoya temizliyorum artık :) 38+3 olduk

ben de merak ediyordum bu konuyu yani kendi temizliğimizi... teşekkürler açan arkadaşa. ev temizliğini de artık anneler düşünsün:)

Bende kısmetse 4 Mayısta izine ayrılıyorum. O hafta 37+1 olacağım. Kısmetse dip köşe bucak komple evimi temizlemeye ablam teyzem gelecek..Kendi temizlğime gelince kuaföre gitmeye utanıyorum..Kendimde çok zor yapıyorum..Geçenki kontrolde ne yazkki doktora hazırlıksız yakalandım..Çok utandım..Berbat sayılmazdım ama yinede kötü durum..NTS de ağrım çıkınca açılma varmı diye muane etti:17:..Ben hemşireye uygun değilim desemde sorun yok diyip kontrol ettiler :17:

aynen temizliğe şimdiden anneler hazırlanıyolar :52:
bende 1 ay kala yapırıcam ew temizliğimi.. wücut temizliğini de bende ağda düşünüyodum ama kasılmaktan korkuyorum cünkü 5 aylıkken ağda yaptırdıgımda canım herzamankinden 10 kat fazla acıdı wallahi zor dayandım. simdiden 32. haftadayım zaten aralıklı kasılmalar olabiliyo ağdaya hiç güwenemiyorum :18:

Back
X