selamlar,
istanbuldaki doğum paketleri, muayene ve doğum ücretlerine dair bilgisi olan var mı? özellikle doğum ücret ve paketlerini merak ediyorum. hangisi mantıklı olur bilemedim. doktor önerisi olan varsa da yazabilir.
ben birkaç hastaneden muayene ücreti bilgisi aldım sizinle de paylaşmak istedim.
meltem hastanesi 1800tl
medipol mega 2880 (opr.dr. ücretleri en düşük)
medipol bahçelievler doç.dr asiye uzun 2700
bezmialem prof dr. seda ateş 3600
selamlar,
istanbuldaki doğum paketleri, muayene ve doğum ücretlerine dair bilgisi olan var mı? özellikle doğum ücret ve paketlerini merak ediyorum. hangisi mantıklı olur bilemedim. doktor önerisi olan varsa da yazabilir.
ben birkaç hastaneden muayene ücreti bilgisi aldım sizinle de paylaşmak istedim.
meltem hastanesi 1800tl
medipol megaya gidiyorum memnunum doğum ücreti 45bin muayene ücretini yazmışsınız zaten. Ayfer hanıma gidiyorum ben tavsiye ederim. Esenler medipolde 29.500-35 arası. bahçelievler 40-48 arası. Rami hastanesi 50. bunlar tabii normal doğum ücretleri zorunlu sezaryen ve isteğe bağlı sezaryende yükseliyor ama ben genel olarak medipolü araştırmıştım başka hastane bilmiyorum
selamlar,
meltem hastanesi 1800tl