doğum ücretleri

balpetegim

küçük prensin annesi
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2007
6.256
18
683
Bursa
kızlar biliyosunuz ben medical parka gidiyorum,doğumumu da orda düşünüyorum,geçen gittiğimde doğum ücretlerini öğrendim,sizlerle paylaşalım istedim,fikrimiz olsun,kıyaslama yapalımfisfisfis
ben öğretmenim,kurumum e.s. ona göre yazıyorumyerimseniben
normal doğum 500
sezeryan 550
epiduralli normal d. 800
epiduralli sezeyan 850...
bu fiyatlara dr ücreti,bebeğin ilk muayenesi vb. gibi her şey dahilmiş,odalar 2kişilik oda ücreti,yatışlar normal doğum için 1 gece,sezeryan için 2 gece olarak ücretlendirilmiş,gece sayısı arttıkça 50ytl fiyat artıyormuş galiba...
bunlar şu anki fiyatlar,benim duyduğuma göre temmuzda sağlık ücretlerine zam geliyormuş,inşallah biz zama kalmayız:içelim:

bende bugun ögrendim
normal yada sezeryan fark etmiyormus 300ytl imiş...ama buna doktor, oda felan dahilmi bilmiyorum...onlarıda diğer randevumda sorarım

kızlar biliyosunuz ben medical parka gidiyorum,doğumumu da orda düşünüyorum,geçen gittiğimde doğum ücretlerini öğrendim,sizlerle paylaşalım istedim,fikrimiz olsun,kıyaslama yapalımfisfisfis
ben öğretmenim,kurumum e.s. ona göre yazıyorumyerimseniben
normal doğum 500
sezeryan 550
epiduralli normal d. 800
epiduralli sezeyan 850...
bu fiyatlara dr ücreti,bebeğin ilk muayenesi vb. gibi her şey dahilmiş,odalar 2kişilik oda ücreti,yatışlar normal doğum için 1 gece,sezeryan için 2 gece olarak ücretlendirilmiş,gece sayısı arttıkça 50ytl fiyat artıyormuş galiba...
bunlar şu anki fiyatlar,benim duyduğuma göre temmuzda sağlık ücretlerine zam geliyormuş,inşallah biz zama kalmayız:içelim:

canım sen bu fıatı ne en son ne zaman
sordun.bende o hastaneye gıdıyorum.2 gun once hatta hastanedeydım fıat ogrenmek ıcın muhasebeye gıttım... normal dogum 1.000 ytl sezeryan 1.750 ytl dendı.odalarda tek kısılık dendı.

sen hangı dr.a gıdıyorsun?

ben ahmet yılmaza gidiyorum,fiyatları yanlış hatırlamıyorsam geçen hafta sordum,en fazla 10gün olmuştur...
ben de şaşırdım şimdi,benimki e.s. ile anlaşmalı ya,acaba sen normal ücreti mi öğrendin?benim de kafam karıştı canım ama bana söylenen rakamlar bunlar

bende bugun ögrendim
normal yada sezeryan fark etmiyormus 300ytl imiş...ama buna doktor, oda felan dahilmi bilmiyorum...onlarıda diğer randevumda sorarım

canım kusura bakma tek tek takip edemedim,hangi hastane olduğunu da yazarsak daha iyi olur,seninki hangi hastaneydi?fisfisfis

bende bilmiyorum yaa ögrensem iyi olucak dogum icin kenara ne kadar para ayırıcagımı bilirdim en azındannn

kızzz berenoo hastaneye gittinde sor bakalım üner beye :dance:

Kizlar Bende Devlet Hastanesinde Yapicam Doğumumu Buradaki özel Hastanelere Güvenmiyorum
Bişey Sorucam Devlet Hastanesinde Doğum Yapan Yakinlariniz Var Mi? Eşimden Dolayi Ssk Liyim Acaba Normal Olursa Ssk öder Mi Masraflari Veya Sezeryan Olursa Bi Bilginiz Var Mi Acaba

Kizlar Bende Devlet Hastanesinde Yapicam Doğumumu Buradaki özel Hastanelere Güvenmiyorum
Bişey Sorucam Devlet Hastanesinde Doğum Yapan Yakinlariniz Var Mi? Eşimden Dolayi Ssk Liyim Acaba Normal Olursa Ssk öder Mi Masraflari Veya Sezeryan Olursa Bi Bilginiz Var Mi Acaba

canım eşinden faydalanıyorsun sanırım benim bildiğim sezeryan da olsan normal de olsan hiç bir şey ödemiyorsun...kardeşimin doğumundan biliyorum...hatta bide 50 ytl süt parası veriyolar...:smiley-cool::dance:

evet sigortalı olduğun için sskda,devlet hastanelerinde yapınca para ödemiyorsun canım ben de öyle biliyorum,ama özel hastaneler fark ücreti alıyor

kızlar bende özel hastaneye gidiyorum. geçen randevumda sordum normalde 500ytlsezeryanda 500 ytl imişş. bişey farketmiyomuş ve bu ücrete herşey dahilmiş. normalde 1 gece sezeryanda iki gece yatırıyomuş. fazla yatış istersen günlük para veriyomuşsun. böyle işte hepimize hayırlı doğum nasip tsin Allah ben çok korkuyorum çünkü.

ben ahmet yılmaza gidiyorum,fiyatları yanlış hatırlamıyorsam geçen hafta sordum,en fazla 10gün olmuştur...
ben de şaşırdım şimdi,benimki e.s. ile anlaşmalı ya,acaba sen normal ücreti mi öğrendin?benim de kafam karıştı canım ama bana söylenen rakamlar bunlar

e.s.anlasmalı:uhm:anlamadım...
benım ogrendıgım fıyat ssk ıle anlasmalı fıyatı...hersey ıcınde paket fıyatıymıs.

ben orda profesore gıdıyorum onların ucretlerı bu fıatın ustunde prof.lar kendılerı fıatı belırlıyorlarmıs
:kahve:

e.s.anlasmalı:uhm:anlamadım...
benım ogrendıgım fıyat ssk ıle anlasmalı fıyatı...hersey ıcınde paket fıyatıymıs.

ben orda profesore gıdıyorum onların ucretlerı bu fıatın ustunde prof.lar kendılerı fıatı belırlıyorlarmıs
:kahve:

evet canım e.s. emekli sandığı oluyor yerimseniben
sskyla anlaşmalı da olsa hemen hemen aynı fiyat olurdu,ama yazdığın gibi sen prof. fiyatını sormuşsun,onların fiyatı farklı oluyor...burdaki medical parkta da doçent var murat aslan...onun fiyatı da farklı oluyor...benim doktorum normal bildiğimiz uzman doktor ama ben memnunum,inşallah hepimiz kolay doğumlar yaparız :1hug:

allah size kolaylik versin valla.. tr de hersey parayla :(((
burda(almanya) dogum ücreti ödenmio..

yaaa ne güzelmiş...burda devlet hastaneleri ve sigorta hastanelerine ödenmiyo ama özeller katkı payı alıyo canım...orda özel hastaneye de mi fark ödenmiyo?öyleyse süpermiş valla
belki orda özel hastane devlet hastanesi farkı yoktur,ben yurtdışındaki uygulmayı bilmiyorum canım:uhm:

ben izmir kent hastanesinde yapıcam.gerçi benim doğumumu özel sağlk sigortam karşılayacak.kent hastanesine göre bu söylediğiniz rakamlar cok ilginç geliyor bana.çünkü 3.750-4250 gib i oynuyor fiyatlar.süit oda isterseniz 265ytl fark ödemeniz gerekiyor.amaaaaaa hastaneyi ve odaları görmeniz lazım.

yaaa ne güzelmiş...burda devlet hastaneleri ve sigorta hastanelerine ödenmiyo ama özeller katkı payı alıyo canım...orda özel hastaneye de mi fark ödenmiyo?öyleyse süpermiş valla
belki orda özel hastane devlet hastanesi farkı yoktur,ben yurtdışındaki uygulmayı bilmiyorum canım:uhm:

evet canim özel ve ya devlet hastanesi die bi ayrim yok..
zaten sirf bu hastalik olaylari yüzünden gelmek istemiyorum türkiyeye..
esim sürekli cocuk olmadan gidelim yerleselim dio .. ama allah korusun kötü bi hastalik cikarsa türkiyede rezil oluruz.. hastanelerin hali hic ic acici deil..
paran yoksa öl diolar kisacasi.. :1shok:

evet canım e.s. emekli sandığı oluyor yerimseniben
sskyla anlaşmalı da olsa hemen hemen aynı fiyat olurdu,ama yazdığın gibi sen prof. fiyatını sormuşsun,onların fiyatı farklı oluyor...burdaki medical parkta da doçent var murat aslan...onun fiyatı da farklı oluyor...benim doktorum normal bildiğimiz uzman doktor ama ben memnunum,inşallah hepimiz kolay doğumlar yaparız :1hug:

benım sordugum fıyat normal dr. ucretı fıyatı....profesorlerın fıyat lıstesını muhasebe vermıyor.sadece profesorler belırlıyor.

belkıde emeklı sandıgında fıyat oyledır....

INSALLAH canım saglıklı ve hayırlı dogumlara.s.

Back
X