doğum yaklaştı demek mi acaba

aybike77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
2.504
129
123
İzmir
gerçi daha 37. hafta içindeyim ama 35 yaş üstü ve sigara kullanmış bir anne olarak bebeğim erken mi gelecek diye endişeleniyorum
iki gündür belimde bıçak saplanmış gibi bir ağrı var, ve bugüne kadar hiç yaşamadığım için bilmediğim yalancı doğum sancıları sanırım dünden beri...sizce vakit yaklaşıyor olabilir mi? bel ağrısı olur mu son günlerde?

benim de 37. hafta dolduğundan beri(yani 1 haftadır) belimde, kasıklarımda ağrılarım oluyor. hatta kasılmalarım da oldu ve hastaneye taşındık.. nst de sancılarım düzensiz de olsa 70lere kadar çıktı, 1 cm kadar da açıklığım varmış. fakat doğumun başladığı falan yok.
galiba bu şikayetler doğum olana kadar sürecek. ben erken doğum riski olacağını sanmıyorum canım

sanırım beni asıl strese sokan hastane 40 km olmam korkum doğru zamanda yola çıkamazsam diye, biraz sancım olsa telaş alıyor... birde tabi sorun SAT la ultrasonun uymaması. ultrasona göre 31 Ağustos, SAT a göre 15 Ağustos... kafam iyice karıştı hangisini dikkate almak gerek diye. doktoruma sorduğumda SAT ta olabilir, bebeği kilosu boyu 1 hafta önden gidiyor diyor.

tarihlerimiz pek bir yakınmış, inşallah sende sağlıkla alırsın bebeğini, buradan güzel haberlerini okuruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…