Doğum Yapacağım Hastane 1 Saat Uzakta:(

angel_03

MİRAY'ım
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2009
60
1
86
40
Tokat
arkadaslar merhabalar şu anda 35 haftalık hamileym doguma az bir zaman kaldı ve ben telaş yapmaya basladım çünkü dogumu yapmak istedigim hastane il merkezinde ve ben ile 1 saat uzaklıkta bir ilçede oturuyorum. ilk dogumum olacagı için o süreçte neler yaşamam gerekiyo ve hangi aşamada yola çıkmalıyım bilmiyorum ve buda beni tedirgin ediyo doktorumla dogum hazırlıgı için detaylı görüşmedik ama benim gibi durumu olan arkadaslar varsa tecrübelerinden yararlanmak isterim :nazar:

canm kontrollerine git son günler ve ona göre hastanede kal derim ben...başka çözüm yolu yok gibi görünüyo..
allah yardımcın olsun

Bir avazda kurtulursun inş cnm şimdiden hayırlı olsun. Bende hamileliğim boyunca iki doktora birden gittim biri şehir merkezindeydi senle aynı 1 saat fln sürüyor, biri de bulunduğum yerde.Sende acil bir durum olursa gidebileceğin bi dr bul derim ben, doğum bu hepsi birbirinden farklı oluyor bakarsın 4 5 saat sürer bakarsın sancın tutar fazla çekmeden kurtulursun. uzaktaki doktorum çevre illerden çok doğum yaptırdım sorun olmaz sancın başlayınca çıkarsınız diyordu rahat rahat yetişirsiniz diyordu. Ancak benim 37. haftanın başında hiç sancım olmadan suyum geldi ve apar topar burdaki doktora gitmek zorunda kaldık. Hastaneye vardıktan sonra sezeryana karar verip beni doğuma hazırlayıp doğumhaneye almaları 2 saat kadar sürdü, ama ben bu süreyi yolda geçiremezdim sanırım çok korkardım bebeğe bişey olur diye. Sen 35. haftada olduğuna göre tetikte ol heran ve yedekte bi planın olsun eğer normal bi şekilde gelişirse sancı falan zaten yetişirsin ama bebişlerin işi belli olmuyor...bol şans

tavsiyeleriniz için tşkler kızlar bulundugum yerde bir doktor var görüştüğüm fakat güvenmediğim için tercih etmek istemiyorum ama dediğiniz gibi pek planlı işler değil bunlar hayırlısıyla gelsin inş :nazar:

ya benimki 2 saat uzakta başka bir ilde bu konu benimde kafamı kurcalıyor:(Allah yardım eder inşallah o zaman gelince

ya benimki 2 saat uzakta başka bir ilde bu konu benimde kafamı kurcalıyor:(Allah yardım eder inşallah o zaman gelince

dediğin gibi Allah yardımcımız olsun inş herşey yolunda gider ama bence sende bulundugun yerde bir doktorla görüş

angel profilinde tokat gördüm sanırım orada yasıyosun hangi hastaneye ve doktora gidiyosun

tokat erbaa da yaşıyorum fakat doktorum amasyada.tokatta medical park hastanesine gittim erkek olan doktora fakat hiç memnun kalmadım bir dahada gitmedim

Ablamda 2 saat uzaklıktaki büyük şehirdeki bir hastaneye gidiyordu. Suyu gelmiş bir sabah yola çıkmışlar, hiç sıkıntı olmamaış hatta yeğenimde hastaneye yatıştan 12 saat sonra doğdu. Merak etmeyin, bir sürü insan var ve sıkıntı olmuyor. Hele de yaz günlerindeyiz. Kardan dolayı yolların kapanma derdi falan da yok. İçinizi ferah tuttun.

Benim de 3 saat filan :) hamile kaldığımı öğrendiğimden beri yolda doğurmakla ilgili espri yapıyodum gün yaklaştıkça korkmaya başladım :)) Aslında kayınvalidemler son bir iki hafta onlarda kalmamı istiyor ama ben ısrarla gitmek istemiyorum. Eşime gönderme beni diye söz verdirdim ama onlar bir hafta önceden beni almaya gelceklerini söyleyip duruyolar. Tabi bi de gecikme olursa..ohoo oooo...Doktorumsa çok rahat sürekli telefonla irtibat halinde olabileceğimizi sancı sıklığını haberdar edebileceğimizi ve rahat olmamız gerektiğini söylüyor. Her anı eşimin yanıda yaşamak istiyorum. Gitsem herşeyi anlatamam paylaşamam ki onlarla...offf off...Şu oğlanın tam ne zaman geleceği bir belli olsaydı keşke...

Back
X