Doğuma Hazırlık Doğum yapacaklara küçük bir tavsiyem var.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Malatyagelini

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2014
599
77
0
İçel Mersin
Selam kızlar,
Hepinize hayırlı doğumlar dilerim, ben doğurdum kurtuldum çok şükür. Size vereceğim tavsiye göğüs çatlaklarıyla alakalı. Ben yandım siz yanmayın. Hemen bir Lansinoh krem alın ve çantanıza atın. Doğumdan sonra bebeğim emdikçe göğüslerim o kadar çok acıdı ve yara oldu ki o acıyı size anlatamam. Doğumdan zor desem abartmış olmam herhalde. 3. VEYA 4. günüydü zannedersem eşim bu kremden aldı bana ve o krem sayesinde yaram iyileşti. 10-15 gün içinde tamamen iyileşti ve bir daha da yara olmadı. Bu kadar acı veren bişey olduğunu bilsem mutlaka çantamda bulundururdum. Çatlarsa alırız diye ihmal ettik. Neyse ki atlattım. Bu tavsiyeme uyun bana dua edeceksiniz.

Öncelikle cok gecmis olsun. Nasıl bir acı oldugunu bende biliyorum. Bende bu konuda kesinlikle Lansinoh veya diğer moda markalar yerine eczaneden Garmastan pomad öneriyorum. Ilk cocuğumda o kadar cok şey denemiştim ki bu öneri bana tam anlamı ile "ilaç gibi geldi" 😁. Ikinci cocuğumda da kesinlikle bunu kullanacağım.

Son düzenleme:
Bu da bi öneri. Ben Lansinoh kullandım ve yeterli oldu. Allah razı olsun o kremi üretenden. Benim çok fazla sürmedi zaten belki iyileşmeyen yaralar için sizin öneriniz işe yarayabilir bilemiyorum. Yeni hamileler yazsınlar bunları bir kenara.

Bir de Lansinoh'un şu güzelliği var emzirmeden önce silinmesi gerekmiyor. Yenidoğan bebeğinizi saat başı emzireceğinizi düşününce bu özellikle de annenin çok işine geliyor.

Haklısın canım ya ben daha şimdiden dokunamıyorum göğsüme bende başlayayım mı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kizlar ayva cekirdegide bir mucize. mutlaka deneyin. bebek emdikce ucu catliyor birebire geliyor.

5-6 ayva cekirdegini yarim cay bardagi gul suyunda bekletin jole gibi olucak bunu uygulayin gogus ucuna. inanamiyacaksiniz ama mukemmel ise yariyor.Cok cabuk yaralar iyilesiyor. allahin yaratti hersey ne kadar guzel. ayva cekirdegi bile neler yapiyor

Haklısın canım ya ben daha şimdiden dokunamıyorum göğsüme bende başlayayım mı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gebeliğinzin 36.haftasında baslamalısınız.ben basladım ona ragmen yara olmuştu lansolıh bende pek ışe yaramadı arkaasın dedıgı gbı garmastan pomat daha ıyı geldı.bunyeye göre degışıyor sanırım ama mutlaka kullanın doğumdan bır ay once baslayarak
hayırlı doğumlar dılerım

Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…