Doğum yapalı 1 yılı geçti ama regl olmadım

pulcinella

üzüm tanem büyüdü :)
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2011
125
7
46
Ankara
04.06.2011 de sezeryanla doğum yaptım.Hala regl olamadım.bebeğim 7 aylıkken doktora gittiğimde 1 yıla kadar normal olduğunu söylemişti.Ama şuan 1 yılı da geçti.Çalışıyorum ve doktora gitmeye zaman bulamadım bi türlü.Acaba doğumdan sonra bu kadar uzun süre regl olmayan oldu mu aranızda?Bu neden olur?

04.06.2011 de sezeryanla doğum yaptım.Hala regl olamadım.bebeğim 7 aylıkken doktora gittiğimde 1 yıla kadar normal olduğunu söylemişti.Ama şuan 1 yılı da geçti.Çalışıyorum ve doktora gitmeye zaman bulamadım bi türlü.Acaba doğumdan sonra bu kadar uzun süre regl olmayan oldu mu aranızda?Bu neden olur?

ben 6 ay sonra regl oldum ama kaynanam 4 cocougunda da 1 sene olmamıs dogumlardan sonra..o 1 sene ıcındede hıc korunmamasına ragmen hamıle kalmamıs..sız en ıyısı bır dr a gorunun..ıcınız rahat etsın..

iremguzum ve zap_zup çok teşekkür ederim cevaplarınız için.
Cevaplarınız içimi rahatlattı,ben de emziriyorum demek ki o yüzden olmadı,galiba biraz daha bekliycem ;)

merhaba
benim kızım da 15 aylık hala adet olamadım, bazen bir tek bende mi böyle anormallik diye düşünüyorum,doktora en son 13 aylıkken gittiğimde normal daha dedi, emziriyorum ama endişeleniyorum da, hala 2-3 ay daha olmazsam bir daha gideceğim.. olmamak bir bakıma da rahat ama merak ediyorum:52:
var mı bu kadar sınırları zorlayan aranızda, biraz morale ihityacım var cidden:53:

Ben sonunda 09 temmuzda oldum yani kızım 13 ayını bitirdiken sonra.Doktor normal dediyse bi problem yoktur bence.evet 15 ay uzun bi süre ama sonuçta herkesin bünyesi farklı.Bence 1 ay daha bekleyip tekrar bi muayene ol olmazsa.

Ben de yaklaşık 10 aydır olmuyorum doktor emzirdiğin müddetçe olmayabilirsin, iki sene bile sürebilir demişti bana..

bende 1 seneye yakın olmadım konu sahibi arkadas gibi 7 aylıkken doktora gittim doktor emdiğpi sürece 2 sene olmamam normal demişti hatta ben gene olmak istiyorum ilac hap yazın dedim o haplar hiç masum değil hormon hepsi yazamam dedi her sey normal dedi sonra ben emmeyi bırakınca bebegim 15 içinde oldum cok sükür kafana takma arkadasım sende olursun

kızlar benim kızım 21 aylık hatta nerdeyse 22 olacak ben regli görmüyorum. 2 ay öncede sütten kestim. ama 3 aylık doğum kontrol iğnelerinden kullanıyorum doktorum aylık iğne yada doğum kontrol haplarına geçince regli olmaya başlayacağımı söylüyor. 3 aylık iğnem ağustosta süresi dolacak artık ondan sonra olup olmadığımla ilgili yorum yapabilirim. ayrıca benim görümcem de 2 yıl olmamış bi de o 3.5 yaşına kadar emzirdi. 2 yıl sonra adet görmüş. bende öyle olacağını düşünüyorum. sen hiç endişelenme için rahat olsun emziren annelerde regli gecikebiliyor herkes böyle olmasada ben de o gruptayım. regli olmamanın tadını çıkaran grup.

Yarın oglum 17. ayına girecek ve bende hala adet olmadım.Dr.sütümün kaliteli ve oglumun onu iyi alması nedediyle adet olamdıgımı ve bıraktırana kadr olmamamın normal oldugnu söyledi

Back
X