Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğum yapalı 4 gun oldu memelerim mahvoldu emzirme sıklığı nasıl olmalı ?
4 gün oldu ama memelerim felaket yara oldu 4 günde böyle olması emzirirken resmen acıdan kendimden geçiyorum emzirme acısı ne kadar sürer yani ileriki aylarda geçer mi? Emzirme sıklığım nasıl olmalı
4 gün oldu ama memelerim felaket yara oldu 4 günde böyle olması emzirirken resmen acıdan kendimden geçiyorum emzirme acısı ne kadar sürer yani ileriki aylarda geçer mi? Emzirme sıklığım nasıl olmalı
Canım geçmez o fito krem var onu al emzirdikten SNRA sür pamuk koy çocuğu emzirecegin zaman sil temizle emzir snra emdikten snra tekrar sür geçer sık sık emzir yoksa mastit olursun
Lansinohun balmı da güzel. Çocuk talep ettikçe eğer kendi uyanıp talep etmiyorsa iki saatte bir emzirmelisiniz bir süre daha. Kontrolde çocuk doktoruna da sorarsınız. Doğru tutturduğunuzdan da emin olun. Sağlıcakla büyütün
Canım geçmez o fito krem var onu al emzirdikten SNRA sür pamuk koy çocuğu emzirecegin zaman sil temizle emzir snra emdikten snra tekrar sür geçer sık sık emzir yoksa mastit olursun
onun dısında benim de sağ memem yara olmuştu. gümüş kapak, piyasadaki en iyi kremler vs fayda etmedi. ama daha kötü olmasını da engelledi tabii ki. 15.günden sonra yara iyileşti ve emzirirken ağrı olmadı daha. bir süre kücük bir hassasiyet oldu yine ama ağrı vs olmadı.
bebeğiniz daha çok kücük. 2 saatte bir emzirin en geç. ben gündüz 1.5, gece 2 saatte bir emziriyordum. onun dısında bebek her ağladığında memeyi verin.
hiç geçmeyecek gibi geliyor ama zamanla her sey daha kolay oluyor öerak etmeyin
Benimki de öyleydi. Silikon uca geçme hatası yapmıştım o acıyla. Daha kötü oldu. Kremleri sürün mutlaka. Gümüş kapak meme ucunu 2ye katlıyor. O yüzden kalkan tavsiye ederim. Memeleriniz çok doluyken uzun süre kullanmayın kalkanları. Sık sık havalandırın. En iyi yol uçları kremle rahat bırakmak. Süt sürmeyin. Şekerli süt iyice kurutuyor bence. Emzirmeden önce yıkayın. Dar sütyen ve sıkan kalkan mastit yapar. Ona da dikkat edin.
En önemlisi doğru emzirme. Siz acıdan ölürken bebek meme ucunu doğru tutarsa acı da çok az oluyor. Başta tutup emzirmenin sonuna doğru ucunu alabilir. O yüzden enseden itibaren kafasını verdiğiniz pozisyonu koruyacak şekilde tutun. Kafasını geri çekip ucunu tutmak isterse de engel olun enseden kafayı tutarak. Tüm vücudu size dönük, ağzı kocaman açık olsun. Açmıyorsa meme ucunu çeneye burna değdirip açtırın.
Yorumlara bakmadan yazdım. Bir şeyleri önceden yazdıysanız bilmiyorum. Ben lansinoh, garmastan, ayva çekirdeği kullandım. Garmastan yıkanır diğerleir silinse de olur diyorlar ama siz yıkayın. Mastitleşme meme yaralarından giren bakteriyle başlıyor. Sürekli emzirin. Süt kalmasın memede. O da diğer bir sebebi mastitin. Aylarca çektim. Siz kolay atlatın inşallah.