Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
doğum yapan 2011 nisan annelerinin bebeklerinin kontrolleri
kızlar bebeğim 4. gün oldu doğalı... doğduğunda aşısı yapıldı.. topuk kanı alındı ve işitme test yapıldı.. sarılık testi de yapıldı. sıra nelerde:S pazartesi sarılık için gel dedi...bu hafta zeka testi tekrar yapılıcak mı?
kızlar bebeğim 4. gün oldu doğalı... doğduğunda aşısı yapıldı.. topuk kanı alındı ve işitme test yapıldı.. sarılık testi de yapıldı. sıra nelerde:S pazartesi sarılık için gel dedi...bu hafta zeka testi tekrar yapılıcak mı?
canım allah bağışlasın bebişini benimde bugün 4. günüm ben sadece işitme testini yapmadım onun için gün verdiler sana bir birşey sorabilirmiyim doktor doğumdan sonra sana hangi ilaçları verdi bir de sezeryan mı normal mi idi doğumun?
canım allah bağışlasın bebişini benimde bugün 4. günüm ben sadece işitme testini yapmadım onun için gün verdiler sana bir birşey sorabilirmiyim doktor doğumdan sonra sana hangi ilaçları verdi bir de sezeryan mı normal mi idi doğumun?
saol canım..seninde bebeğini allah bağışlasın... doğumdan sonra bebek için d vit. 3 verdi 15 günlükken kullanmaya başlancakmış, deniz suyu verdi burun tıkanıklığı olursa diye okadar. ben de normal doğum yaptım canım.. bana da minoset verdi, antibiyotik verdi hematom gelişti bende dikişler ve şişlik için krem verdi, bir de gyno fort verdi kansızlık iiiçin.. okadar.
canım hastaanede ilk topuk kanı alınmıştır.. 2.sini sağlık ocağınd yapılcak dedi dr.. zeka testi için.. sonuçları onlar sizi aricaklar sizin gitmenize gerek yok dedi.. aramasalarda korklcak bişi yok dedi..sonuç pozitiftir dedi...
bizim de 12 günlük oldu.doğduğunda aşısı yapıldı.topuk kanı alındı.3-4 günlükken topuk kanı tekrar alındı.sarılık sınırda çıktı.8 saat ışık altında durdu.6 günlükken işitme testi yapıldı.11 günlükken metabolik tarama yapıldı.sanırım 27 çeşit şeye bakılmış.kan gurubuna bakıldı.sürekli uyuyordu o nedenle kan şekerine bakıldı.normal çıktı.sarılık da düşüyor.