Doğum Yapan 2014 Ocak anneleri

Aklımda olanlar,
groz
Garfield
Orkide
Mina
Miniikkelebek,
Berianur

Tabii doğum tarhlerlerini ve şekillerini bilmiyorum...

Başka da isimler vardı ama pek uğramıyorlar artık..
Bir de uğurbocuu

Ve uğurböceği, tam nickini bilemedim var...

Son düzenleme:
Liste çoğalmis kizlar. Maasallah. Darisi bekleyenlere. Aslında merak ediyorum sizleri ara sira giriyorum ama takip edemiyorum.

Zenku
Misaa
uğrböceği
azurem
Groz
Garfield
Orkide
Mina
Miniikkelebek,
Berianur
ugurbocuu,
sango,
findux
Sevgül
Selma bnk

Son düzenleme:
Zenku
Misaa
uğrböceği
azurem
Groz
Garfield
Orkide
Mina
Miniikkelebek,
Berianur
ugurbocuu,
sango,
findux
Sevgül
Selma bnk
Mat_sen
Topidik
Brn26
Treaple
Zırsızdeli
Senem8

evet ya darısı başımıza bizde son günleri sayanlardanız inş şu on gün kolay geçer de bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım ve tabi benim gibi gün sayan diğer anne adayları da :16:

bizimde normalde 10 gün var ama gebelik şekerim yüksek olduğu için pazartesi tekrar kontrole gidecem sezeryan planlanabilir dua edin kızlar moralim hiç yok

Sağlıklı olacak olan neyse o olsun...Normal istiyor gönül tabi ki ama etrafında destek olacak birileri varsa varsın sez olsun.Sen moralini bozma ki bebik hiç etkilenmesin.Bende de her şey normal ama 1 gün kalmış hala tık yok:)+10 ları görücez sanırım.

Sağlıklı olacak olan neyse o olsun...Normal istiyor gönül tabi ki ama etrafında destek olacak birileri varsa varsın sez olsun.Sen moralini bozma ki bebik hiç etkilenmesin.Bende de her şey normal ama 1 gün kalmış hala tık yok:)+10 ları görücez sanırım.

öyle tabi haklısın hayırlısı neyse hakkımızda o olsun. inşallah sende bebişini sağlıkla alırsın kucağına. bebişin olunca yaz ama olur mu merak ederim allah doğumunu kolay geçirsin:)

öyle tabi haklısın hayırlısı neyse hakkımızda o olsun. inşallah sende bebişini sağlıkla alırsın kucağına. bebişin olunca yaz ama olur mu merak ederim allah doğumunu kolay geçirsin:)

Benimde yarın kontrolüm var Nst ne alemde merak ediyorum bir ağrı girip sertleşiyor karnım sonra çözülüyor ama sürekli olmuyor yani yol daha var demek bize..İnş senin kontrolün istediğin gibi geçer,Kalbinden gönlünden neyi arzuluyorsan doğum adına o olur.Yazarım tabi ki sende doğum olursa yaz mutlaka:):):)

Back
X