- 23 Aralık 2009
- 590
- 3
- 96
- Konu Sahibi YARINIMDAN UMUTLUYUM
- #1
Kızlar doğum yapan 2014 ocak anneleri bir de buraya kısa bir mesaj yazarsa, herkesin doğumundan haberdar oluruz.

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
- Zenku
- Misaa
- uğrböceği
- azurem
- Groz
- Garfield
- Orkide
- Mina
- Miniikkelebek,
- Berianur
Zenku
Misaa
uğrböceği
azurem
Groz
Garfield
Orkide
Mina
Miniikkelebek,
Berianur
ugurbocuu,
sango,
findux
Sevgül
Selma bnk
Mat_sen
Trappereagle
Brn26
Topidik
bnk
bizimde normalde 10 gün var ama gebelik şekerim yüksek olduğu için pazartesi tekrar kontrole gidecem sezeryan planlanabilir dua edin kızlar moralim hiç yok
Sağlıklı olacak olan neyse o olsun...Normal istiyor gönül tabi ki ama etrafında destek olacak birileri varsa varsın sez olsun.Sen moralini bozma ki bebik hiç etkilenmesin.Bende de her şey normal ama 1 gün kalmış hala tık yok:)+10 ları görücez sanırım.
öyle tabi haklısın hayırlısı neyse hakkımızda o olsun. inşallah sende bebişini sağlıkla alırsın kucağına. bebişin olunca yaz ama olur mu merak ederim allah doğumunu kolay geçirsin:)