Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebekte belli oluyor canım. Konumu belli oluyor. Benimki 6.haftada göründü.o haftalarda kese belli oluyor sadece, bebek görünmüyor ki
Bebekte belli oluyor canım. Konumu belli oluyor. Benimki 6.haftada göründü.
öncelikle maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ama şunu demeden geçemiycem “ufff at gibi çocuk maşallah”
![]()
haha cok tatlisiniz. Foto eski biraz 5 yil kadar oldu. Suan anaokulunda beyefendi Henuz minnos bakalim ilerde at gibi olur mu
Beyaz bir leke gibi duruyor canımAllah Allah, ben bakınca siyah görüyorum hepsi aynı geliyor şaşırdım o yüzden![]()
Ay teşekkür ederim paylaştığın için canım
Canım teşekkür ederim paylaştığın için. Konuma göre cinsiyet tahmini doğru mu çıkacak acaba diye merak ediyordum.
Beyaz bir leke gibi duruyor canımkalp atışı bile görülüyor, doktor gösteriyor hatta
![]()
Canım aslında tarihlere baksan anlarsın. Zahmet olmazsa paylaş lütfenBenim hafızada hiç hamilelik ve yenidoğan dönemi yok dkfkf şimdi baktım evet beyazlarbenim bir kız, biri erkek ama ultrasonda hangisi olduğunu bilemediğim için paylaşmadım. Sağlıkla gelsin bebeğiniz
![]()
Canım aslında tarihlere baksan anlarsın. Zahmet olmazsa paylaş lütfen![]()
Tmm önemli değil canım. Müsait olursan atarsın. Teşekkür ederimTelefondaki fotoğrafta kenar kısmı çekmemişim, fiziki olarak ultrason fotoğraflarına şuan bakamam çocuklardan dolayı, akşam uyuttuktan sonra bakıp fotoğraf atmaya çalışacağım![]()
Karından yapıldı değil mi? Allah bağışlasıntam hatırlamıyorum ama 7 haftalık olması lazım. kalp atışı vardı. erkek bebeğim olacak
Eki Görüntüle 3215316
aynen karından ultrasonKarından yapıldı değil mi? Allah bağışlasın![]()