Doğum yapan anneler bakabilir mi?

lunamovas

GECE her şeyi karartsa bile AY'I karartamazdı…
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2022
1.166
416
53
36
Doğum yapan anneler bebeklerinizin 6-7-8 haftalık karından ultrason resimlerini ve cinsiyetlerini paylaşabilir misiniz acaba? 🤭

o haftalarda kese belli oluyor sadece, bebek görünmüyor ki

ADBAF5E2-61CB-4EED-B3C7-B5CC312263D5.webp

8 hafta ultrasonu. İnsandan ziyade deniz atina benzese de oglumun ilk fotosu 😁

2358528-36ae331e3b25217ed432923c5970dbde.webp

bu oğlumun ultrasonu

diğeride kızımın ultrasonu

Eklentiler

• IMG_20230125_112038.webp
    IMG_20230125_112038.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 36
Eki Görüntüle 3215089
bu oğlumun ultrasonu

diğeride kızımın ultrasonu
Canım teşekkür ederim paylaştığın için. Konuma göre cinsiyet tahmini doğru mu çıkacak acaba diye merak ediyordum.😂 Soldaysa erkek sağdaysa kız diyorlar. Ama senin bebeklerde sanki ortada duruyor değil mi?

Beyaz bir leke gibi duruyor canım😂😂😂 kalp atışı bile görülüyor, doktor gösteriyor hatta😂

Benim hafızada hiç hamilelik ve yenidoğan dönemi yok dkfkf şimdi baktım evet beyazlar 🫠🫠 benim bir kız, biri erkek ama ultrasonda hangisi olduğunu bilemediğim için paylaşmadım. Sağlıkla gelsin bebeğiniz 🙏🏼

Benim hafızada hiç hamilelik ve yenidoğan dönemi yok dkfkf şimdi baktım evet beyazlar 🫠🫠 benim bir kız, biri erkek ama ultrasonda hangisi olduğunu bilemediğim için paylaşmadım. Sağlıkla gelsin bebeğiniz 🙏🏼
Canım aslında tarihlere baksan anlarsın. Zahmet olmazsa paylaş lütfen 🥺

Kızlar hadi paylaşım yapın ya 🥺

Canım aslında tarihlere baksan anlarsın. Zahmet olmazsa paylaş lütfen 🥺

Telefondaki fotoğrafta kenar kısmı çekmemişim, fiziki olarak ultrason fotoğraflarına şuan bakamam çocuklardan dolayı, akşam uyuttuktan sonra bakıp fotoğraf atmaya çalışacağım 🙏🏼

Telefondaki fotoğrafta kenar kısmı çekmemişim, fiziki olarak ultrason fotoğraflarına şuan bakamam çocuklardan dolayı, akşam uyuttuktan sonra bakıp fotoğraf atmaya çalışacağım 🙏🏼
Tmm önemli değil canım. Müsait olursan atarsın. Teşekkür ederim 🤍

Back
X