Doğum Yapan Anneler Doğum Başladığını Nasıl Anladınız?

Doğumunuzun Başladığını Nasıl Anladınız?

• Nişanım Geldi

OY: 1 10,0%
  • Suyum Patladı

OY: 4 40,0%
  • Sancılarım Başladı

OY: 2 20,0%
  • Doktora Kontrole Gittiğimde Anlaşıldı

OY: 3 30,0%

• Ankete Katılan
    10

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
Eveet Başlıkla Belirtiğim gibi Normal Doğum yapan annişleri Ankete Bekliyorum Nasıl Anladınız?
Nişan mı Geldi?
Suyunuz mu Patladı?
Sancınız mı oldu?
Doktora kontrole Gittigimizde Anlaşıldı ( Çevremde Az da olsa böyle Diyen oldu :) .. )

Ay ben anketi yanıtladım ama normal doğum yapmadım. Fakat sezeryan olmasaydı oğlum zaten normal doğumla birkaç saat sonra gelecekmiş. Bu yüzden anketi cevaplamam doğru sonuç verir. Gerçekten de doktor söylediği için doğum yapıyor olduğumu anladım. Son ana kadar sancım olmasına rağmen hissetmediğim için kendim anlamadım hiçbirşey...

Suyum patladı gece uyurken hissettm ayağa kalktığımda korkunç bir şekilde akıyordu :KK57:

Ay ben anketi yanıtladım ama normal doğum yapmadım. Fakat sezeryan olmasaydı oğlum zaten normal doğumla birkaç saat sonra gelecekmiş. Bu yüzden anketi cevaplamam doğru sonuç verir. Gerçekten de doktor söylediği için doğum yapıyor olduğumu anladım. Son ana kadar sancım olmasına rağmen hissetmediğim için kendim anlamadım hiçbirşey...

aa evet seninki ogle olmustu abla anlatmistin :)
keske bende muayneye gittigimde anlasilsa dogum yapmaya basladigim ne guzel

Bende de nisan gelmisti kizimda 39+4 de :) 2 saat sonrada kollarimdaydi kizim :KK68: Allah yardimcin olsun canim kolay dogumlarimiz olur insallah :KK66:

Bende de nisan gelmisti kizimda 39+4 de :) 2 saat sonrada kollarimdaydi kizim :KK68: Allah yardimcin olsun canim kolay dogumlarimiz olur insallah :KK66:

ay ne guzel amin canim insallah hepimize sizinde hayirli olsun sanirim ikiciyi bekliorsunuz :)

ay ne guzel amin canim insallah hepimize sizinde hayirli olsun sanirim ikiciyi bekliorsunuz :)
Sagol cnm evet ikinci yolda :emir_bebek: senin ilk cocugun sanırım heyecanını anlıyorum :) bende kızımda öyleydim şimdi bunda sakinim zaman daha cabuk geciyor gibi :) sende nasil olacak dogum diye stres yapma kendine dogum baslarsa anlarsin bi sekilde :emir_bebek:

Sagol cnm evet ikinci yolda :emir_bebek: senin ilk cocugun sanırım heyecanını anlıyorum :) bende kızımda öyleydim şimdi bunda sakinim zaman daha cabuk geciyor gibi :) sende nasil olacak dogum diye stres yapma kendine dogum baslarsa anlarsin bi sekilde :emir_bebek:

evet ilk olucak heyecanim var her gece ruyamda dogurdugumu goruyoorum :)
zaman akip gecio gercekten hayirlisi olur hakkimizda insallah.
anlamamaktan korkuyorum ama sanirim hissettiriyor kendimi ben geliorum die :)

Ay canım ben bildiğin gibi artık :)) henüz doğurmadım ama ablamın hep suyu patladı anketi doldurmuyorum kendim yaşamadığım için hemüz....

Ay canım ben bildiğin gibi artık :)) henüz doğurmadım ama ablamın hep suyu patladı anketi doldurmuyorum kendim yaşamadığım için hemüz....

anket birden fazla oy kullanabilirsin yani oylayip daha sonra dogumunun nasil oldugumu da oylarsin hem boylece merakimiz gideririz bakariz kac kisinin nasil olmus die :)

ogle derler nette bakarsan hamilelikte nisan die cikar canim ilk basta bende garipsedim ama guzel olmus boyle demeleri :)
ben de bilmiyordum canım nişan ne demek öğrenmiş oldum inşallah Rabbim sağ selamet vakti zamanı gelince hayırlısı ile nasip etsin, kolay doğumlar versin hepimize. ben de korkuyorum düşündükçe, ama kolay doğum geçirenlerde var onları düşünüyorum bir yandan, bakalım artık vakit çok hızlı geçiyor :)

Bende 39.haftamdaydım normal muayene için gitmiştim doktor doğumun başlamış diyince şok olmuştum:KK57: sonrasında sancı iğnesi falan yedim ama sonucu güzel oldu :KK66:

ben de bilmiyordum canım nişan ne demek öğrenmiş oldum inşallah Rabbim sağ selamet vakti zamanı gelince hayırlısı ile nasip etsin, kolay doğumlar versin hepimize. ben de korkuyorum düşündükçe, ama kolay doğum geçirenlerde var onları düşünüyorum bir yandan, bakalım artık vakit çok hızlı geçiyor :)

amin canim ogrenin tabi yav halk arasinda nisanim geldi isaretim geldi derler kizlik kani gibi acik renk bazen kahverengi olabiliyormus :)
hemde nasil valla bende anlamadim ama son zamanlarda agrin fazla oluyor :KK43:

X