- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ben anketi yanıtladım ama normal doğum yapmadım. Fakat sezeryan olmasaydı oğlum zaten normal doğumla birkaç saat sonra gelecekmiş. Bu yüzden anketi cevaplamam doğru sonuç verir. Gerçekten de doktor söylediği için doğum yapıyor olduğumu anladım. Son ana kadar sancım olmasına rağmen hissetmediğim için kendim anlamadım hiçbirşey...
Suyum patladı gece uyurken hissettm ayağa kalktığımda korkunç bir şekilde akıyordu
Bende de nisan gelmisti kizimda 39+4 de :) 2 saat sonrada kollarimdaydi kizim Allah yardimcin olsun canim kolay dogumlarimiz olur insallah
Sagol cnm evet ikinci yolda senin ilk cocugun sanırım heyecanını anlıyorum :) bende kızımda öyleydim şimdi bunda sakinim zaman daha cabuk geciyor gibi :) sende nasil olacak dogum diye stres yapma kendine dogum baslarsa anlarsin bi sekildeay ne guzel amin canim insallah hepimize sizinde hayirli olsun sanirim ikiciyi bekliorsunuz :)
Sagol cnm evet ikinci yolda senin ilk cocugun sanırım heyecanını anlıyorum :) bende kızımda öyleydim şimdi bunda sakinim zaman daha cabuk geciyor gibi :) sende nasil olacak dogum diye stres yapma kendine dogum baslarsa anlarsin bi sekilde
Ay canım ben bildiğin gibi artık :)) henüz doğurmadım ama ablamın hep suyu patladı anketi doldurmuyorum kendim yaşamadığım için hemüz....
Nisan gelmesi nedir ?
nisan rahim acilmadan once tikayici gorevi goren akinti sekilde kanama.
pembe yada kirmizi bazen kahverengi olan dogumun yaklastigini gosteren belirtidir.
Cok tesekkurler. İsmi cok enteresan geldi :) nisan...
ben de bilmiyordum canım nişan ne demek öğrenmiş oldum inşallah Rabbim sağ selamet vakti zamanı gelince hayırlısı ile nasip etsin, kolay doğumlar versin hepimize. ben de korkuyorum düşündükçe, ama kolay doğum geçirenlerde var onları düşünüyorum bir yandan, bakalım artık vakit çok hızlı geçiyor :)ogle derler nette bakarsan hamilelikte nisan die cikar canim ilk basta bende garipsedim ama guzel olmus boyle demeleri :)
ben de bilmiyordum canım nişan ne demek öğrenmiş oldum inşallah Rabbim sağ selamet vakti zamanı gelince hayırlısı ile nasip etsin, kolay doğumlar versin hepimize. ben de korkuyorum düşündükçe, ama kolay doğum geçirenlerde var onları düşünüyorum bir yandan, bakalım artık vakit çok hızlı geçiyor :)
Bende 39.haftamdaydım normal muayene için gitmiştim doktor doğumun başlamış diyince şok olmuştum sonrasında sancı iğnesi falan yedim ama sonucu güzel oldu
Yok canım 3. ye gebeyim bu biraz sürpriz oldu oğlum 19 aylık inşallah bir oğlum daha olacak.Allah sizlerede az ağrısz sancısız bir doğum nasip etsinay ne guzel ikinciye gebesiniz sanirim sizede simdiden hayirli dogumlar dilerim :)