Doğum yapan anneler soruma bi cevap verebilirmisiniz ??

Cazzyguall

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2014
101
5
33
Merhaba arkadaşlar sorum biz anneler için doğumdan sonra cinsel yaşantı çok değişiyormu acı çol oluyormu eşlerinizle aranızda tartışmaya neden oldumu ?? K.b çok soru sordum ama ben korkuyorum biraz

Merhaba arkadaşlar sorum biz anneler için doğumdan sonra cinsel yaşantı çok değişiyormu acı çol oluyormu eşlerinizle aranızda tartışmaya neden oldumu ?? K.b çok soru sordum ama ben korkuyorum biraz

değişen bir şey yok,anne oldun diye cinsel yaşamın bitmesimi gerekiyor yaada değişmesimi gerekiyor siz öylemi sanıyorsunuz

değişen bir şey yok,anne oldun diye cinsel yaşamın bitmesimi gerekiyor yaada değişmesimi gerekiyor siz öylemi sanıyorsunuz

Öyle sandığım için sormadım zaten bu soruyu ben sorudada belirttiğim gibi korkuyorumda biraz acı falan oluyormu dedim fark etmediyseniz tekrar ookuyun soruyu

İlk bir iki ilişkide sıkıntı oluyor vajinal ıslaklık olmadığı için ama sonra geçiyor. İlk dönemde kayganlaştırıcı ürünler kullanılabilir ama en önemlisi eşinin anlayışı tabi..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Korkunuz varsa kendinizi hazir hissedene kadar esinizden sabirli olmasini isteyin. Cunki siz kendinizi sıktikca kastikca durum dahada zorlasabilir. Ilk bir hafif aci oluyor ama inanin ilk gecedeki veya dogum kadar degil..

Back
X