Dogum yapan hanimlarrrr

Pamuksekerim12

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2019
277
217
18
Doğumdan sonra ki adetleriniz duzenli mi oluyordu. Ben doğum yapalı 6 ay olacak nerdeyse en son 13 nisanda oldum dahada olmadım. Eşimle geri çekme yöntemiyle korunuyoruz şuan 2 hafta sonra doğum kontrol hapalrina başlayacam sizce hamile olabilir miyim yoksa normal bi durum mu bu. Kafayı yemek uzereyim bebeğim daha çok küçük ve ailem uzakta ne yapacagimi bilmiyorum eşimin aileside gelip kalmaz yanimda bu doğumum da anladim onları eğer öyle bisey varsa asla aldırmayı da düşünmüyorum ve test yapmaya çok korkuyorum

Doğumdan sonra ki adetleriniz duzenli mi oluyordu. Ben doğum yapalı 6 ay olacak nerdeyse en son 13 nisanda oldum dahada olmadım. Eşimle geri çekme yöntemiyle korunuyoruz şuan 2 hafta sonra doğum kontrol hapalrina başlayacam sizce hamile olabilir miyim yoksa normal bi durum mu bu. Kafayı yemek uzereyim bebeğim daha çok küçük ve ailem uzakta ne yapacagimi bilmiyorum eşimin aileside gelip kalmaz yanimda bu doğumum da anladim onları eğer öyle bisey varsa asla aldırmayı da düşünmüyorum ve test yapmaya çok korkuyorum
6 aylık küçük değil mi sütten kesmek için. Korunmak için başka bir yol bulsanız?
Geri çekilme korunma yöntemi değildir.
Evet düzensizlik olabilir bazı kadınlarda.
Yine de içiniz rahat etsin test yapın.

Geri çekilme yöntemi kesin korumuyor zaten ben 6 aylıktan beri adet görüyorum 2 gün sonra 1 yaşında olcak oğlum hiç aksamadı adetim. Test yapmadan konuşmak saçma olur korkularınızla yüzleşin 😊 Birde bildiğim kadarıyla doğum kontrol hapı emzirme döneminde önerilmiyor.Allah bağışlasın yavrunuzu 🥰

geri çekilme bir korunma yöntemi değil ki..
dolayısıyla korunmadığınız için hamile kalma ihtimaliniz var.
test yapın yarın.

Tam ayını hatırlamıyorum ama ben 1 yıldan fazla adet görmemiştim. Olunca da bir muddet düzensiz olmustu.Bir de hap emzirirken onerilmiyor

Geri çekilme yöntemi kesin korumuyor zaten ben 6 aylıktan beri adet görüyorum 2 gün sonra 1 yaşında olcak oğlum hiç aksamadı adetim. Test yapmadan konuşmak saçma olur korkularınızla yüzleşin 😊 Birde bildiğim kadarıyla doğum kontrol hapı emzirme döneminde önerilmiyor.Allah bağışlasın yavrunuzu 🥰
Sagolun Allah razı olsun sisinkinide inşallah. Aynen ek gıdaya geçince kullanabilir misim. Spiral taktirmaya gittim olmadi tutmadi rahmim cok darmis.30 kasımda doğum yaptım ve ilk defa 13 nisanda adet öldüm bir dahada olmadim cok korkutirum umarim bisey ypktur

Sagolun Allah razı olsun sisinkinide inşallah. Aynen ek gıdaya geçince kullanabilir misim. Spiral taktirmaya gittim olmadi tutmadi rahmim cok darmis.30 kasımda doğum yaptım ve ilk defa 13 nisanda adet öldüm bir dahada olmadim cok korkutirum umarim bisey ypktur
Teşekkür ederim 🥰 ek gıdada da olmaz ne yazık ki çünkü sütünüzü alıyor başka bir çözüme varın tez zamanda test yapıp doktora gidin bu yaşadığınız korku sizi etkilesin daha korunaklı davranın 🥰

Emzirme döneminde de kullanılabilen doğum kontrol haplari var kullanabilirdiniz.hamile olabilirsiniz kullandığınız yöntem bir doğum kontrol yöntemi değil çünkü.keske hamile kalmaktan bu kadar korkarken böyle bir yöntem kullanmasaydınız.duzensiz olanlar var ama ben de olmadı.gerci ben ilk kızımda 13 aylıkken ikincisinde 1 yaşına kadar olmadım.sonrasi da hep düzenliydi.

Back
X