İlk doğumda da böyleydi.5-6 aylik olunca düzeldi.Sorumluluk alamıyor sanırım.Sebep bebek mi? Yani doğduktan sonra mı oldu, annenizin gelmesi mi? Yoksa gebelik süresince hep boylemiydiniz? Yada öncesinde iyi miydiniz?
Belki annesigil gelmedi diye üzülüyordur bu konularda hassas oluyor erkekler, bence sakince hiçbirşey yokmuş gibi konuş ve anneni kısa Zaman'da gönderSanki ben değil de Eşim doğum yaptı.Adam ne gülüyor ne konuşuyor.Kızlar bana bir doğum hediye si bile almadı.Çocuğu istiyordu. Ama çok yalnız bırakıyor beni.Çok dardayım.Yorgunum.Mutsuzum.Ne yapacağım ben?
Gebeliğimde son 2 ay sürekli yatmak zorundaydım.Annem vardı ve o baktı bize sağolsun.Kızım var ilkokula gidiyor.Oğlum oldu.Şimdi 1,5 aylık.Oğlum hiç sakin değil.Zor bir bebek.Gaziydi emmesiydi derken çok zorlaniyorum.Anneme gitme bize yardımcı ol dedim.Eşimle de önce konuşup kabul ettiğini söyledi annemin bizde kalmasını.K.valide ve görümceler benle küs olduğundan daha bebeği görmeye bile gelmediler.Eşimle cinsellik, muhabbet etme,bir sorunu çözme konusunda iyice uzaklaştik.
Bence Annesi ve kardesleri gelmedi diye böyle davranıyor esiniz.Sanki ben değil de Eşim doğum yaptı.Adam ne gülüyor ne konuşuyor.Kızlar bana bir doğum hediye si bile almadı.Çocuğu istiyordu. Ama çok yalnız bırakıyor beni.Çok dardayım.Yorgunum.Mutsuzum.Ne yapacağım ben?
Gebelik öncesi iyiydik.Gebelikte cinsellik yasaktı.Ondan mi acaba diyorumgst: 44757196 .!.:İlk doğumda da böyleydi.5-6 aylik olunca düzeldi.Sorumluluk alamıyor sanırım.
Annemi gönderirsem aç kalıtım.Yemek bile yedirtmiyor bebeğim.Çok huysuzBelki annesigil gelmedi diye üzülüyordur bu konularda hassas oluyor erkekler, bence sakince hiçbirşey yokmuş gibi konuş ve anneni kısa Zaman'da gönder
Annen evdeyken eşin sorumluluk almaz annen giderse sana yardım etmek zorunda kalır ve aranızda ki bağ güçlenir daha çok paylaşım olur evde adam daha rahat eder , sence yardım eder mi sana? Bir dene istersenGebelik öncesi iyiydik.Gebelikte cinsellik yasaktı.Ondan mi acaba diyorum
Annemi gönderirsem aç kalıtım.Yemek bile yedirtmiyor bebeğim.Çok huysuz
Gelmezler çok inatçilarBence Annesi ve kardesleri gelmedi diye böyle davranıyor esiniz.
Zaten annem yokken yardim eder annem kadar olmasa da.denedim.Yardım ediyor.Ama annesine gidip duruyor Çok annecisiderolites: 44757367 .!.:Annen evdeyken eşin sorumluluk almaz annen giderse sana yardım etmek zorunda kalır ve aranızda ki bağ güçlenir daha çok paylaşım olur evde adam daha rahat eder , sence yardım eder mi sana? Bir dene istersen
Amin hepimiz için.Düzelirler inşallah.Benim kocam da boyle su siralar ve daha son trimesterimde bile degilim lohusa olucna hayal edemiyorum Allah sabir versin bize. Anlayisli kibar ve dusunceli adam gittikce lohusa depresyonuna giriyo
Peki böyle bir insana neden bir daha çocuk doğurdunuz...İlk doğumda da böyleydi.5-6 aylik olunca düzeldi.Sorumluluk alamıyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?