Doğum yapanlar bakar mısınız ? Galiba sancım var

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
133
36 +1 haftalık hamileyim . İlk defa böyle oluyorum .

1Bacaklarım sızlıyor .
2 karnım sürekli kasılıp açılıyor . Sürekli karnım hareket halinde .
3 kasık bölgeme baskı oluyor ve geçiyor.
4 idrar yapma isteğim geliyor sürekli baskıdan dolayı

Bugün diş tedavisi gördüm mecburen doktor bu konu da uyarısı yaptı ama ilk doğumum olacağı için İnan’ın bilmiyorum .

Sancılarım mı başlıyor.

Sakin ol canım. Normal artık bu haftalarda yaşadıkların , kasılmaların düzenlimi değilmi onu kontrol et.
Bahsettiklerin yalancı doğum sancıları da olabilir...

1Bacaklarım sızlıyor .

Bugün diş tedavisi gördüm mecburen doktor bu konu da uyarısı yaptı ama ilk doğumum olacağı için İnan’ın bilmiyorum .

Sancılarım mı başlıyor.
Sancılar ne sıklıkta ablacım? Ay gün sancıları dediğimiz sancılarda olabilir çünkü.

1Bacaklarım sızlıyor .
4 idrar yapma isteğim geliyor sürekli baskıdan dolayı

Sancılarım mı başlıyor.
Yerleşme sancısı olması muhtemel bende öyle sanıp muayene oldum çocuk yerleşiyor dediler sanırım sizinde öyle bence muhakkak Dr unuzla görüşün erken doğum başlamış olabilir

Sancılar ne sıklıkta ablacım? Ay gün sancıları dediğimiz sancılarda olabilir çünkü.
Ablacım Sancı denilen şey ne bilmiyorum ki.

Bebek sürekli tekmeliyor dakika da bir bile değil. Defalarca oluyor. Baskı bazen de ağrıtıyor

Ben ikizlerimde dogumumun başladığını anlayamadigim icin hayatim tehlikeye girdi canim 4 gün öncesi dogumum baslamia anlayamadım
Sadece bel agrim vardi

Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin

Tedirgin olduysan acile git hemen nolur içimiz rahat olsun

Kasılma denilen şey ne tam olarak ablacım
Sancı ve kasılma senin bize tarif ettiğin şey ablacım, eşin ya da bir yakının yanında mı? Değilse ara birileri gelsin seni hastaneye götürsün, doğum öncesi ay-gün sancıları da olabilir, doğum sancısı da olabilir, önlem için hastaneye gitsen iyi olacak gülüm.

Anlatiginiz sey dogum sancisina pek benzemiyor o haftalarda olan kasilmalara benziyor.digum sancisi anlik geliyor saniyeler surup geciyor sonra tekrar sonra tekrar.agrilariniz artarsa doktora gorunmekte fayda var

Ben ikizlerimde dogumumun başladığını anlayamadigim icin hayatim tehlikeye girdi canim 4 gün öncesi dogumum baslamia anlayamadım
Sadece bel agrim vardi

Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin

Tedirgin olduysan acile git hemen nolur içimiz rahat olsun
Duruma göre gideceğim galiba canım

Peki napıyım acile mi gidiyim bilemedim ki
Benim ebe komşum vardı evimde muayene etti doğum için hastaneye gittim gitmem gerektiğini de o söylemişti

Bence acile git bu saatte zaten illaki nöbetçi kadın doğum uzmanı vardır yönlendirirler

Sürekli gittiğim doktor varsa eğer doğum başlamış derlerse ona gidersin

Birde şöyle bı ayrıntı var

Gerçekten doğum başladığında pembemsi akıntı geliyor o varmı peki şuan

Back
X