- 23 Ocak 2015
- 249
- 233
- Konu Sahibi annesininkartanesi
Arkadaslar hep takip ederdim zaten ama uye degildim kulube.bir kac hafta once uye oldum bu konuyu acmak icin ama cesaret edemedim.simdide cok utanarakta olsa fikirlerinizi almak icin bu konuyu aciyorum. benim 5 aylik bir bebegim var.ikinci dogumumdu ve cok zor bi normal dogum oldu.bebekten sonraki duzene daha tam alisabilmis degilim.hele lohusalik cok cok zor gecti.yanlizdim ilgilenecek kimse yoktu.psikolojim yerlerdeydi.esiminde durumu benden farkli degildi.bu arada diger cocugum 5.sinifta.onunlada tam anlamiyla ilgilenememistim.40.gunum dolmadan esimle onemsiz bir sebep yuzunden kavga ettik.belkide alisilmis duzenin birden minik sevimli yeni aile ferdimizle degisiklige ugramasi bizi allakbullak etmesiyle birbirimize bir bahaneyle patladik.ve esim o esnada beni hirpaladi bir ara.benim en hassas zamanlarimda yanimda olan esim boyle bir hatayi yapinca ben kahroldum..ona karsi sogudum.dogumun zorlugundan da kaynaklanan ve asil konu olan cinsel sogukluk boylelikle iki katina cikti.ve ben halaa esimle iliskiye giremiyorum.esim arada beni yoklasada cok ustume gelmiyor.israrci oldugu bir zamanda elim ayagim titredi icim kalkti cok fena oldum.sorunum psikolojik galiba ama dr gitmekte istemiyorum.basindan boyle bisey gecen arkadaslar varsa aranizda fikirlerinizi almak istiyorum.nasil yol izlemeliyim ne yapmaliyim.bu boyle devammi edecek kendim care bulabilirmiyim