- 7 Ocak 2013
- 510
- 5
- 48
- Konu Sahibi 05_07_2008
-
Eşim pırlanta bir kolye kayınvalidem beşibiryerde annem büyük altın ve bebeğimin odası giysileri herşeyini yaptıdoğumdan önce eşim ne istersin diyordu şakalaşıyorduk doğuma girdiğim gün kansızlık ve ameliyathaneden geç çıkmak ve daha sonra serumlar kendime gelememem eklenince eşimin aklına bir çiçek dahi almak gelmemiş sadece herkesin duası geldi dünyalara bedel
hiç kötü hissetme bence benim babam kızıma künye,bebek arabası,beşik aldı anneannem bilezik aldı eşimin ailesi ise çocuk görmeye gelince takısını taktı gitti o kadar başka bi şey alan olmadı alanda elbise falan alır artk bısy bklemıyorum sende sorn etme bosuna20 kasımda doğum yapıcam bende annem bilezik aldı bana kız kardeşimde kızıma alıcak erkek kardeşimde kızımın küpesini alacak ama eşim ve ailesi ne alacak hiç bilmiyorum heleki ailesinin bişey alacağını hiç sanmıyorum ve üstelik ilk torunları olduğu halde şu zamana kadar daha 1 tl değrinde bile aldıkları bişey olmadı bebişime bana hiç almazlar. Çok üzgünüm çoook kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?