- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi Benbirlaydii
-
15 ay sonra oldum.Dogumdan ne kadar sonra oldun canim
Haklisin cnm da zaman mi var doktora gidecek of.Eger bikac ay onceyse lekenlemeler normal diyecektim ama sen icinin rahat etmesi icin genede bi doktora gorun bence
Evet cok gec oldu zaten ilacla adet oldum yoksa belki hala da olmayacaktim.Korunuyorum tabiki.çok geç olmuşsun muhakkak dr git
umarım korunuyorsundur
emziriyorsan onunda etkısı oluyor tatlım bende emzırıyorum 8.ay sonra olmaya başladımHaklisin cnm da zaman mi var doktora gidecek of.
aynn benmde çok degısıklık olmadı tek fark kanamam uzadı sankı normalde 5 gunde bıterdı sımdı 10 a dogru uzadı ama belkı daha yenı olmmaın etksıı varmıdır zmanla gorecegımm ama çok şükür yınede duzenı degısmedı :)))doğumun 4 ay sonrasinda ilk kez adet oldum ve eskisi gibi ağrılı değil, zaten öyle olur demişlerdi. miktarı ve günü aynı benim, çok değişmedi
Canim emzirmiyorum. 1 ay oldu sutten keseli.Emziriyorsan gec olman normal aslinda ama sagligini sakin ihmal etme
ben 6,5 aylık bebeğim geçen hafta doktora gittim henüz adet olmadım doktora gittim bana normal olmayabilir dedi. doktor muayenesi olunca için rahat ettiEmziriyorsan gec olman normal aslinda ama sagligini sakin ihmal etme
Ben adet oldum cnm.ben 6,5 aylık bebeğim geçen hafta doktora gittim henüz adet olmadım doktora gittim bana normal olmayabilir dedi. doktor muayenesi olunca için rahat etti
ne kadar sonra oldunBen adet oldum cnm.
15 ay sonra oldumne kadar sonra oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?