- 18 Ocak 2016
- 4
- 0
- 1
- 39
- Konu Sahibi dilara_funda
Öncelikle herkese merhaba.ben 35. haftamdayim,yanı doğuma çok az bir zamanim kaldı.başından beri hep aynı doktora gittim,Esim de ben de doktorumuzdan çok memnunduk.ve normal doğum istiyorum.yanı anlayacağınız geçen haftaya kadar herşey yolundaydı.geçen haftaya kadar diyorum çünkü geçen hafta yolum gittiğim hastanenin dogumhanesine düştü
( gelen akintim nedeniyle beni dogumhaneye çıkardılar muayene için.zili çalan giriyor mübarek.beni içeri aldilar klasik hemşire davranışlari boyunu çıkar terlik giy! Tamam hepsini yaptım.sonra elime bir bez tutuşturdu, sancı odasında bir lavabo varmış orda yerleştir dedi..Allahım o sancı odasını unutmayacağım 5 bayan bir odada yatıyor..biri yerleri tırmaliyor,digerleri sessiz sessiz ona bakiyor.. Dehsete kapıldım bir an önce çıkmak istedim.derken bir erkek görevlinin odada fosur fosur sigara içtiğini gordum!!15 dakika kapının önünde bekle dendi 45 dakika sonra alındı içeri.eşime olanları anlattım ve çok korktum nerdeyse aglayacaktim.ve bu hastanede doğum yapamayacagima karar verdim.çıkışta hemen başka hastaneler arastirdik en temiz olanı seçmeye çalıştık.doktorumuz bu kadar severken böyle birşey yaşamak beni fazlasıyla üzdü.tecrübeli olanlar nolur bana yardım etsin..sizce girdikleri normal şeyler mıydı,yoksa ben mi abartiyorum? Siz olsanız ne yapardınız? Simdiden teşekkür ederim cevaplarını için