Doğum yapanlar yardiminiza ihtiyacım var :(

dilara_funda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
4
0
1
39
Öncelikle herkese merhaba.ben 35. haftamdayim,yanı doğuma çok az bir zamanim kaldı.başından beri hep aynı doktora gittim,Esim de ben de doktorumuzdan çok memnunduk.ve normal doğum istiyorum.yanı anlayacağınız geçen haftaya kadar herşey yolundaydı.geçen haftaya kadar diyorum çünkü geçen hafta yolum gittiğim hastanenin dogumhanesine düştü :(( gelen akintim nedeniyle beni dogumhaneye çıkardılar muayene için.zili çalan giriyor mübarek.beni içeri aldilar klasik hemşire davranışlari boyunu çıkar terlik giy! Tamam hepsini yaptım.sonra elime bir bez tutuşturdu, sancı odasında bir lavabo varmış orda yerleştir dedi..Allahım o sancı odasını unutmayacağım 5 bayan bir odada yatıyor..biri yerleri tırmaliyor,digerleri sessiz sessiz ona bakiyor.. Dehsete kapıldım bir an önce çıkmak istedim.derken bir erkek görevlinin odada fosur fosur sigara içtiğini gordum!!15 dakika kapının önünde bekle dendi 45 dakika sonra alındı içeri.eşime olanları anlattım ve çok korktum nerdeyse aglayacaktim.ve bu hastanede doğum yapamayacagima karar verdim.çıkışta hemen başka hastaneler arastirdik en temiz olanı seçmeye çalıştık.doktorumuz bu kadar severken böyle birşey yaşamak beni fazlasıyla üzdü.tecrübeli olanlar nolur bana yardım etsin..sizce girdikleri normal şeyler mıydı,yoksa ben mi abartiyorum? Siz olsanız ne yapardınız? Simdiden teşekkür ederim cevaplarını için

ben devlet hast de doğum yaptım çok da memnun kaldım hem temiz di hem norml dogm yapmama rağmen drum yanımadydı ama dogumhanede 3 kadındk üçumzede suni sancı verdiler evet kimi bağıriodu falan e can acısı ama o sigarayı duyunca şok oldum üstelik doğum bölümünde bence şikayet etmeliydiniz..Diğer konularda bisey diyemem ama ben sigara icilen bi hastanede doğum yapmak istemezdim.inşallah bi avazla yaparsınız doğumunuzu

İnşallah..burası sözde özel hastane ama durum bu malesef :( peki yanınızda sancı çekenler olunca etkilenmediniz mi? Yoksa o an umrunuzda bile olmuyor mu :) tabi bir de benim şöyle bir durum daha var arkadaşım yakin zamanda orda normal doğum yapti,dikisleri açık kalmış ve tekrar başka bir hastanede ameliyat olmak zorunda kaldı.ben herkesin başına gelebilir diye avunuyordum. Doktor çok önemli diyordum ama şunu anladım ki doktor kadar hastane ve çalışan personeller de çok onemliymis...çok tesekkur ederim yardiminiz için..amin herkes bir avazda kurtulur insallahh

aynen öyle hastane de çok önemli benim arkadam da özel bi hastanede doğum yapti ama kaldiklari oda cok pisti ben o yüzden devleti tercih ettim bulundugum yerdeki devlet hastanesi cok iyi.sancı cekenleei görünce ilkin bi etkilenio korkuosn ama kendi sancın geldiginde duymuyosun bile onlari bu kadar stres yapmayn derm inşallah iyi biyerde güzelce yaparsnz dogumunuzu

aynen öyle hastane de çok önemli benim arkadam da özel bi hastanede doğum yapti ama kaldiklari oda cok pisti ben o yüzden devleti tercih ettim bulundugum yerdeki devlet hastanesi cok iyi.sancı cekenleei görünce ilkin bi etkilenio korkuosn ama kendi sancın geldiginde duymuyosun bile onlari bu kadar stres yapmayn derm inşallah iyi biyerde güzelce yaparsnz dogumunuzu
İnşallah :)

Öncelikle herkese merhaba.ben 35. haftamdayim,yanı doğuma çok az bir zamanim kaldı.başından beri hep aynı doktora gittim,Esim de ben de doktorumuzdan çok memnunduk.ve normal doğum istiyorum.yanı anlayacağınız geçen haftaya kadar herşey yolundaydı.geçen haftaya kadar diyorum çünkü geçen hafta yolum gittiğim hastanenin dogumhanesine düştü :KK43:( gelen akintim nedeniyle beni dogumhaneye çıkardılar muayene için.zili çalan giriyor mübarek.beni içeri aldilar klasik hemşire davranışlari boyunu çıkar terlik giy! Tamam hepsini yaptım.sonra elime bir bez tutuşturdu, sancı odasında bir lavabo varmış orda yerleştir dedi..Allahım o sancı odasını unutmayacağım 5 bayan bir odada yatıyor..biri yerleri tırmaliyor,digerleri sessiz sessiz ona bakiyor.. Dehsete kapıldım bir an önce çıkmak istedim.derken bir erkek görevlinin odada fosur fosur sigara içtiğini gordum!!15 dakika kapının önünde bekle dendi 45 dakika sonra alındı içeri.eşime olanları anlattım ve çok korktum nerdeyse aglayacaktim.ve bu hastanede doğum yapamayacagima karar verdim.çıkışta hemen başka hastaneler arastirdik en temiz olanı seçmeye çalıştık.doktorumuz bu kadar severken böyle birşey yaşamak beni fazlasıyla üzdü.tecrübeli olanlar nolur bana yardım etsin..sizce girdikleri normal şeyler mıydı,yoksa ben mi abartiyorum? Siz olsanız ne yapardınız? Simdiden teşekkür ederim cevaplarını için
Sanci odasi oyle malesef bi kac kisi ayni odada olabiliosun bende bi kadin daha vardi ben ondan once dogum yaptim gerci o benim sanci cigliklarimi dinlemek zorunda kaldi. Ama sigara olayina inanamiorm kesinlikle sikayet edilmeli. Doktorunla konsutun mu anlatsaydin durumu ben sizden memnunum ama gorduklerim beni burda dogum yapma isteginden alikoyuyo die

Sanci odasi oyle malesef bi kac kisi ayni odada olabiliosun bende bi kadin daha vardi ben ondan once dogum yaptim gerci o benim sanci cigliklarimi dinlemek zorunda kaldi. Ama sigara olayina inanamiorm kesinlikle sikayet edilmeli. Doktorunla konsutun mu anlatsaydin durumu ben sizden memnunum ama gorduklerim beni burda dogum yapma isteginden alikoyuyo die
Doktor randevuma daha 1 hafta var ama benim doktorun aynı zamanda hastanenin sahibi.pek anlayabilecegini zannetmiyorum :( dün de sekreteri beni arayıp yurtdışına gideceğini soyledi randevusu da iptal etti bir güzel..35. haftada doktor ve duzgun bir hastane arıyorum malesef :( keşke baştan daha detaylı arastirsaydim...

Doktor randevuma daha 1 hafta var ama benim doktorun aynı zamanda hastanenin sahibi.pek anlayabilecegini zannetmiyorum :KK43: dün de sekreteri beni arayıp yurtdışına gideceğini soyledi randevusu da iptal etti bir güzel..35. haftada doktor ve duzgun bir hastane arıyorum malesef :KK43: keşke baştan daha detaylı arastirsaydim...
Ayy anladim canim ya kötü olmuş tabi ama soyle dusun gec olsun da güç olmasin. Hangi sehirdesin burda paylasmak istersen belki forumdaki arkadaslar yardimci olurlar doktor tavsiyesi olarak

Özel hastanelerin çoğunda sancı odası yok herkez kendi odasında sancıdını çekiyo ve sevdikleride yanında. Sırf bu yüzden özel hastane istedim bnde. Çünkü o sancı odasından çok korkuyordum. Çokda saçma geliyo kadınları at ne halleri varsa görsün varmı böyle bişi ya. Devlet hastanelerinin buna bi çözüm bulmaları şart. Bn ist esenlerde yaptım doğumumu istersen hastane ve doktor ismi verebilirim. Doktor değiştiricem diye korkma bnde kontrolünr gittiğim doktorda doğum yapamadım nöbetçi dr kaldım iyikide ona kalmışım kendi doktorumu pek iyi bulmuyordum bu konuda.

Evet ozellerde sanci odasi yok. bende ozelde yaptim kendi odamda esim yanimda sancimi cektim. Hic hamile bayanla karsilasmadim. Dogumumu doktorum yaptirdi odama geldim ve en onemlisi esim yanimda kalabildi. Ben esim ve bebegim :)

İnşallah..burası sözde özel hastane ama durum bu malesef :KK43: peki yanınızda sancı çekenler olunca etkilenmediniz mi? Yoksa o an umrunuzda bile olmuyor mu :) tabi bir de benim şöyle bir durum daha var arkadaşım yakin zamanda orda normal doğum yapti,dikisleri açık kalmış ve tekrar başka bir hastanede ameliyat olmak zorunda kaldı.ben herkesin başına gelebilir diye avunuyordum. Doktor çok önemli diyordum ama şunu anladım ki doktor kadar hastane ve çalışan personeller de çok onemliymis...çok tesekkur ederim yardiminiz için..amin herkes bir avazda kurtulur insallahh
Oy anam sancı odası düşüncesi bilem korkutucu:KK17: ben de normal doğum yaptım. Ama sancımı odada çektim. Ne zaman kı doğum açıklığına ulaştı ozaman doğumhaneye geçtik.ayyy yanımda bağıran kıvranan birini görsem çok etkilenirdim herhalde:KK35:
Buarada dediğin gibi personel de çok önemli, ebeler hemşireler yardımcı personel doktorumdan daha çok ilgilenmişti sağolsunlar:KK16:

Back
X