Amin canim insallah oyle olur...gozun aydin bu arada...Merhaba seni çok iyi anlıyorum bende 1.5 ay önce doğum yaptım ve evet bebek doğar doğmaz rahatliyorsun emin ol hele birde kucağına getirdikleri an bütün herşeyi unutuyorsun. Benim iki hafta önce olmuştu doğumum allah kurtarsin ikinizide arkadaşım =]
Teşekkür ederim :) göğüsten süt gelen arkadaşlarım var ama neden bilmiyorum ben heralde iyi birseydir :)Amin canim insallah oyle olur...gozun aydin bu arada...
Aynen benimkide yan pozisyon.belime kadar vuruyor tekmeleri ve cok gerinip karnimi geriyor.wc meseleside ayni ve her saat başı wc deyim.benım gogsumden sut hıc gelmedı 7. ayında gelende varmıs
annem dıyorkı 1 hafta bıle gelmeyebılır ama guzelce emzırmeye calısır vazgecmezsen bol bol gelır dıyor 2 yasıma kadar emmısım
bende 4yastıkla yatıyorum uyuyamıyorum mıdemın acı suyu agzımda
kasıklarım belım ınanılmaz agrıyor cok fena
habırede tekmelıyor bıde benım kız bıraz salak sanırımyan yatıyor
ya duz yat, ya normal dogum pozısyonunda yat a be kızımyan yatınca sıgmıyor depısıp duruyor ıcerde bıraz pratık akıllı olsa ya
bence dogumdan sonra rahatlama olacak en azından wc de oturdugumuzda ıp ustunde cambaz gıbı olmıcaz
herkese hayırlı dogumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?