dogum yapanlarrr:(

melis1978

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
796
167
123
47
Kizlar 2 haftadir uyku uyumuyorum.doguma 2 haftam kaldi yeter immdaaat diye bagirasim var.geceleri 4 yastikla yatiyorum.surekli acikmaktan tuvalete tasinmaktan biktimmm. Gece yatma pozisyonu bulamiyorum. Uzun sure sirt ustu yatinca sanki bogazima biri cokuyo gibi boguluyorum.sabaha kadar 3 kez 5 kez derken sinirim bozuluyor oturup agliyorum.dogum yapan bayanlar,sorum size.dogumdan hemen sonra,yani bebek vucuttan ayrilinca bir rahatlama hissi oluyormus.bu dogru mu?yeniden dogmus gibi mi oluyoruz yoksa bu haller bir sure devam ediyor mu??

Bide goguslerimden gunde bi kac damla sut geliyor.bu ilk gun sut geleceginin mi habercisi?

Merhaba seni çok iyi anlıyorum bende 1.5 ay önce doğum yaptım ve evet bebek doğar doğmaz rahatliyorsun emin ol hele birde kucağına getirdikleri an bütün herşeyi unutuyorsun. Benim iki hafta önce olmuştu doğumum allah kurtarsin ikinizide arkadaşım =]

Merhaba seni çok iyi anlıyorum bende 1.5 ay önce doğum yaptım ve evet bebek doğar doğmaz rahatliyorsun emin ol hele birde kucağına getirdikleri an bütün herşeyi unutuyorsun. Benim iki hafta önce olmuştu doğumum allah kurtarsin ikinizide arkadaşım =]
Amin canim insallah oyle olur...gozun aydin bu arada...

Bendede oluyo sırt ustu yatmayi bırak televizyon izlerkn bile otramyrm nefesim kesiliyo gecede hep sağ tarafıma yatyrm sol tarafıma yatinca da nefes alamiyorm hep sağa yattgm.içinde bacagimin ağrısına uyaniyorm ne zormus anne olmak :)

benım gogsumden sut hıc gelmedı 7. ayında gelende varmıs
annem dıyorkı 1 hafta bıle gelmeyebılır ama guzelce emzırmeye calısır vazgecmezsen bol bol gelır dıyor 2 yasıma kadar emmısım
bende 4yastıkla yatıyorum uyuyamıyorum mıdemın acı suyu agzımda
kasıklarım belım ınanılmaz agrıyor cok fena
habırede tekmelıyor bıde benım kız bıraz salak sanırım :D yan yatıyor
ya duz yat, ya normal dogum pozısyonunda yat a be kızım :D yan yatınca sıgmıyor depısıp duruyor ıcerde bıraz pratık akıllı olsa ya :D

bence dogumdan sonra rahatlama olacak en azından wc de oturdugumuzda ıp ustunde cambaz gıbı olmıcaz
:D
herkese hayırlı dogumlar

benım gogsumden sut hıc gelmedı 7. ayında gelende varmıs
annem dıyorkı 1 hafta bıle gelmeyebılır ama guzelce emzırmeye calısır vazgecmezsen bol bol gelır dıyor 2 yasıma kadar emmısım
bende 4yastıkla yatıyorum uyuyamıyorum mıdemın acı suyu agzımda
kasıklarım belım ınanılmaz agrıyor cok fena
habırede tekmelıyor bıde benım kız bıraz salak sanırım :KK70: yan yatıyor
ya duz yat, ya normal dogum pozısyonunda yat a be kızım :KK70: yan yatınca sıgmıyor depısıp duruyor ıcerde bıraz pratık akıllı olsa ya :KK70:

bence dogumdan sonra rahatlama olacak en azından wc de oturdugumuzda ıp ustunde cambaz gıbı olmıcaz
:KK70:
herkese hayırlı dogumlar
Aynen benimkide yan pozisyon.belime kadar vuruyor tekmeleri ve cok gerinip karnimi geriyor.wc meseleside ayni ve her saat başı wc deyim.

Aynen bendee o durumdayimmm oglummm yan yatmiaas habire ayni yere vuruyorrr simdi bile daha uyumamiss costu :KK53:

Doğum sonrası öyle bir rahatlama oluyorki sanki sende yeniden doğmuş gibi rahat kuş gibi hissediyor sun...

Normal dogumda o kadar sanci melegin vucudundan ayrildigi anda nasil bicak gibi kesilicek ve hafifleyeceksin anlamayacaksin bile. Allah sag salim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah.

Rahatlama oluyor tabiki canim bi kere yuzustu yatabiliyorsun istedigin gibi hareket edebiliyorsun. Gecicek bu gunlerde hayirlisiyla cocugunu eline al hepsi gecicek.

Ayyy hende ne rahatlama ozellikle bebegin esi dusunce sanki icinde kelebekler ucusuyr bir degisik duygu yaaa snra bebegin yaninda temzleniyr sarilip sarmalanip jucagina veriliyor ve iste orda hayat diriyr sadece sen ve bebegin ve o anlatilamaz sadece dger bebeklerinde hissedeblecegin muhtesem duygu agliyrsun ben mi dogurdum bu guzelligi diyorsun o an burus burus cikin sipa sana dunyanin en guzel en harika seyi gorunuyor ve o an asik oluyrsun Allahim bana bu guzeli verdgn icin cok sukur diyotsun snra yanndaki sicak kuveze konuyor senin dikiskerin dikilene kadar bebisinle bakisiyrsunuz elini agzina gotueuyr ve aranyr acikmis belli eli yuzune degnce korkup sicriyr ve sen o ani onrunun sonuna kadar unutmuyrsun ahh dunyann en guzel aski Rabbim olmayanlara da nasip etsin kimsenn kucagini bos birakmasin

a ama tabi sonra allahin su sipayi karnima geri soksam da azcik daha orda kalsa bende braz dinlensem dyorsun
:KK34:

Back
X