Ben de sizin gibi arayışa girmiştim ve forumlardaki tavsiyelerden maltepe üniversitesi berna hanıma ulaştım. çok mutlu olmuştum ta ki doğum anına kadar. Doktorunuza güvenmek çok önemli çocuğunuz ve siz ona emanetsiniz sonuçta. Ve doğum anı geldi. önceden azar azar suyum gelmeye başladı hastaneye gittim nst'ye bağladılar. Baktılar 10 dk.da 3 sancı görünüyor ki benim için sinek vısıltısı gibiydi hemen yatış yaptılar. Saat 14:30 idi. Sonra takip başladı. Sabah 5 e kadar beklediler. Ve 5'te suni sancı verdiler açılma 1 cm idi hala çünkü. Saat 6' da sanki aralıklarını not ettiler. çünkü doğum sancısı 40-50 sn süren ve 3-4 dk.da gelen sancı olmalıydı. Bendeki sancılar saat 6'da düzene girdi ve o an suni sancıyı kesmeleri gerekiyordu çünkü suni sancı doğum sancılarını başlatmak için verilirmiş rahim 10 cm açılsın diye değil. Ama bana saat 8 e kadar suni sancı verdiler ve 8'de dayanılmazsı resmen avaz avaz bağırıyordum. Berna hanım geldi 8'de baktı açılma 3 cm sadece ve bana ''ya bu sancıyı akşama kadar çekersin anca 10 cm açılır ya da sezaryen tercih edersin'' dedi. Ben o sırada avaz avaz bağırıyordum ve tabii ki hemen sezaryen bile anca diyebildin. Ve sonuç normal doğurabilecekken sezaryen.
Resmen kendi işlerine geldiği için beni suni sancı ile sezaryena aldılar resmen tehdit yani...
Arkadaşlar asla maltepe üniversitesi hastanesine gitmeyin