• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogum yapmis arkadaşlarım doguma kimler geldi

Bunu çok merak ediyorum yani özellikle vajinal doğumda mesela uzun da sürebiliyo aileleriniz hastanede mi bekliyor? Kayın aileniz de geldi mi? Nasıl geçiyor doğum süreci
2.5 sene oldu ama . 5.30da sancim başladı 6da annemleri alıp hastaneye geçtik. 8de doğurdum. Annem yanımda bir gece kaldı. Görümce geldi görüş saatinde. Ertesi günü de taburcu oldum . Eve geldi herkes. (Devlet hastanesi)

Benim annem rahatsız olduğundan çok yardımı olmadı . Annem her şeyimle ilgilensin yardım etsin isterdim . Ama olmadı malesef . Eşim sağolsun her şeyimle ilgilenmeye çalıştı , sezaryen doğum olduğu için çok zorlandım kalkmakta oturmakta . Doğumdan sonra kv geldi hastaneye. Gelme anne dedim hep ama dinlemeyip uzun yoldan geldi. Yardımcı olmaya çalıştı hep ama o zaman da ben isteklerimi düşüncelerimi rahat dile getiremedim . Yani bi eşim olsa yeterdi bana o zaman .

Doğum yapmak öyle hassas bişey ki. Hiç öyle tek başına yapabileceğimiz bişey değil. İnsanın başkasına muhtaç olduğu gerçeğini anladığı zamanlardan biri.
Kesinlikle katılıyorum. Birilerini görmek istiyorsun o an. Degerli hissetmek gibi. Doğum sonrası da her yardımı kabul etmeli bence insan diye dusunuyorum😁

Doğumdan önce kimse gelmesin gerek yok eşimle kalırız diyordum doğum başladı dediler tüm sülaleyi arattım 😂 insana ihtiyaç oluyor gerçekten

Back
X