Dogum yapmiş olanlar baksın ...aciiilllll

Mel59

Guru
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013
1.052
583
323
kızlaaar sancım yok fakat ishal olmuşum ve hafif midem bulanıyor , bu dogum öncesi bir belirti olabilir mi. ? Birde heyecan yapınca ben daha da cok midem bulanıyor ve hafif bir titreme geliyor.....Dogumum için erken daha 35 haftadayım ama yinede korktum, bi degişik hissetim kendimi .Sizce bu normal olan birşey mi yoksa dogum sancıları önce benim belirtileri yaşıyan var mı? :KK17:

daha vaktiniz var, sakin olun.
Nişan, su, farklı bir akıntı, kanama, sandı olmadıkça panik yapmayın.
Bol su icin, 2-3 saate geçmediyse doktorunuzu arayın ilaç sorun belki içebileceğiniz vardır.

Ishalde dogum belirtisi olabilir ama tek basina degil.dinlenin su icin
Dogumdan bi kac gun oncede vucudunuzdaki odemler sislikler inmeye baslar daha rahat hareket eder hale gelir ve hafiflemis hissedebilirsiniz kendinizi.tabi bu biraz 2.gebeliklerde daha iyi anlasilir hale geliyor.
Hayirli saglikli vaktinde dogum nasip olsun ins.

Canım korkutmak istemem ama ishal bulantı gibi hastalıklar erken doğumu tetikleyebilir hastanede yatarken yemekten ishal olan birisinin doğumu başlamıştı ama korkma daha zaman var ama çok da erken değil bu saatten sonra ne kadar durursa o kadar kâr. Doğum başlarsa zaten anlarsın hemen ağrılar filan oluyor heralde ben yaşamadım ama

daha vaktiniz var, sakin olun.
Nişan, su, farklı bir akıntı, kanama, sandı olmadıkça panik yapmayın.
Bol su icin, 2-3 saate geçmediyse doktorunuzu arayın ilaç sorun belki içebileceğiniz vardır.

Evet daha zaman var ama hafif karın agrısı hissedince biraz korktum.. Az bi panik yaptım da sonra sakinleştim ,tecrube olmayınca boyle oluyor işte. Üşüttüm heralde şu an bi problem yok , sabaha karşı oldu öyle ama şimdi iyim çok şükür

Canım korkutmak istemem ama ishal bulantı gibi hastalıklar erken doğumu tetikleyebilir hastanede yatarken yemekten ishal olan birisinin doğumu başlamıştı ama korkma daha zaman var ama çok da erken değil bu saatten sonra ne kadar durursa o kadar kâr. Doğum başlarsa zaten anlarsın hemen ağrılar filan oluyor heralde ben yaşamadım ama

Evet okumuştum ishal ve bulantı erken dogum habercisi diye oyuzden telaş yaptım daha erken diye.. ama sanırım hafif üşütme olabilir

Ishalde dogum belirtisi olabilir ama tek basina degil.dinlenin su icin
Dogumdan bi kac gun oncede vucudunuzdaki odemler sislikler inmeye baslar daha rahat hareket eder hale gelir ve hafiflemis hissedebilirsiniz kendinizi.tabi bu biraz 2.gebeliklerde daha iyi anlasilir hale geliyor.
Hayirli saglikli vaktinde dogum nasip olsun ins.

Amin cnm.. biraz panikledim bende dogum belirtisi oldugu için ama şu an iyim çok şükür. Tecrubelli anneler yardımcı oluyor sagolsunlar biraz da olsa sakinleşiyor insan

Back
X