doğum yapmışlar ve hamilelere bir sorum var.

parkbyull

Başlangıç:104 Güncel :65
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
21.404
32.065
37
Merhaba arkadaşlar 24 haftalık gebeyim burun ve dudak çevremde gerilme ve karıncalanma var normal midir cevap bulamadım buraya yazdım..birde tam bacakların kesildiği nokta bacak aramda acı var sanki adım atsam bacağım çıkacak..demir ilacı kullanıyorum arada birde vitamin.cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

migrenin var mı park? karıncalanma sürekli mi yoksa arada bir mi oluyor?

Merhaba arkadaşlar 24 haftalık gebeyim burun ve dudak çevremde gerilme ve karıncalanma var normal midir cevap bulamadım buraya yazdım..birde tam bacakların kesildiği nokta bacak aramda acı var sanki adım atsam bacağım çıkacak..demir ilacı kullanıyorum arada birde vitamin.cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
O bacak arası dediğiniz yerde benim de olmuştu hamileliğimin 6 ayında, doğuma kadarda geçmedi. Karıncalanma uyuşma normaldir muhtemelen, bebek büyüdükçe dolaşım sistemini de illaki etkiliyordur. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Vu
O bacak arası dediğiniz yerde benim de olmuştu hamileliğimin 6 ayında, doğuma kadarda geçmedi. Karıncalanma uyuşma normaldir muhtemelen, bebek büyüdükçe dolaşım sistemini de illaki etkiliyordur. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Teşekkürler vücutta normalde yüzde ağızda olunca tırstım biraz.

İki oldu bu canım uyuştu sandım ama his var dudak dil burun çizgisi çevresi...tansiyonumda normal

hamilelik migreni olabilir.. bende de uyuşmalar oluyordu, bir kaç ay sonra da baş ağrılarım başlamıştı.. korkma önemli bir şey değildir muhtemelen ama sen yine de bir doktoruna sor emin olmak için, geçmiş olsun :)

Daha evli degilim ama konuyu okuyayim diye girdim anneme sordum.

Soyledikleri;
Cok mu kilo almis? Bacaklari kilodan dolayi kas ağrısı yapabilir dedi.
Camasir suyu vs deterjanlar agiz ve burun cevresini gerginlestirir cilde iyi gelmez dedi.

Bol nemlendirici sursun ve doktora gitsin diyor.

Dikkat et kendine gecmis olsun o_O

hamilelik migreni olabilir.. bende de uyuşmalar oluyordu, bir kaç ay sonra da baş ağrılarım başlamıştı.. korkma önemli bir şey değildir muhtemelen ama sen yine de bir doktoruna sor emin olmak için, geçmiş olsun :)
Mecbur sorcam yuz felci mi diye az biraz tırstım ':))))

Daha evli degilim ama konuyu okuyayim diye girdim anneme sordum.

Soyledikleri;
Cok mu kilo almis? Bacaklari kilodan dolayi kas ağrısı yapabilir dedi.
Camasir suyu vs deterjanlar agiz ve burun cevresini gerginlestirir cilde iyi gelmez dedi.

Bol nemlendirici sursun ve doktora gitsin diyor.

Dikkat et kendine gecmis olsun o_O
Normalde kiloluyum ama öyle çok kilo almadım 5-6 kadar..annenizin ellerinden öpüyorum huyum değil ama sürmeyi denerim nemlendirici :KK66:

Canım iki doğum yapdım bacak arası Ağrı batma vs kramp oluyordu bende de magnezyum eksikliğinden dedi doktor bi ilaç vermişdi özel alıyordum çok faydasını görmüşdüm :KK51:

Yanlız yüzün için doktora git hiç yaşamadım böyle bişey :KK43:

Canm bacaklarda hamilelikte böyle şeyler olabiliyor malum bütün vücut etkileniyor haliyle artık size ortak oldu Annesi:KK71: vücutta değişiklikler normal canm benimde 4.aylarda falan bacakların kasardi sabah dogrultamiyodum bi vakit canm Demirle alakali doktor normal olduğunu söyledi bazen yan ağrıda olabiliyor yerleşme ağrısı bacakları falan vurabiliyo bazen.ama yüzle alakali bi bilgim yok ama yüz felci falan getirip aklına sıkma canını doktoruna sorarsin canm bide ceyranda falan kalmamaya dikkat et
Canm insiallah Rabbim hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin sağlıklı sıhhatli insiallah :KK49:

Kalsiyumun düşük olabilir parkbyull. Tipik belirtiler bunlar. Kalsiyum ve magnezyum duzeylerine baktirabilirsen iyi olur. Doktor tavsiyesi:)

Ben hamile degilim ama yuzumde gerilme oldugunda iltihaptan ya da usuttugumden,sinuzit,migrenden oluyor.Cokk gecmis olsun ama bebis dolasim sistemini etkilemeye baslamis olabilir doktora gorunun bence :KK68:

mrb ben gebeligimin son haftasinda yuz felci gecirmis biri olarak sunu soyluyeyim. ins sizde oyle bir durum yoktur ama en ufak bir suphede hemen dr.a gidin. cunku ben odemden dolayi da cok sistigimden yuzfelci olmusum.ama pek farketmedim bir agirlik bir uyusma vardi ama ben aksam esim gelip de yuzune ne olmus demeyene kadar siskinlik saniyodum.gulunce yuzumun egrildigini farkettim. size onerim tabi ins oyle degildir ama islik calmaya calisin calamiyorsaniz suphe olabilir

bu islik meselesi ni drlar ilk tanida yaptilar islik calamiyodum yani dudaklarim toparlanmiyordu. hatta ben olayi sakaya vurup ben zaten.normalde islik calamam diyordum da sonrasinda yuzfelci oldugumu ve buna bagli olarak gebelik zehirlenmesi yuksek tansiyonumun olduginu ve en nihayetinde bebegimin ameliyatla alinacagini duyunca benim farketmedigim yuzfelci tavan yapti. agzim yuzum yamuk yumuk oldu. bunlari korkutmak amacli yazmiyorum basimdan gecenleri yaziyorum ki oyle bir supheniz varsa aksatmayin hemn dr hemen dr. yine diyorum ins. oyle bir sikintiniz yoktur

Yüzün için doktoruna sor mutlaka.bacak kasılması ağrısı vs hamilelik ilerledikçe daha da artıyor.magnezyum eksikliğinden ileri geliyor.bende de olmuştu magnezyum takviyesi ile geçmişti.

Bugün doktorumu arayacağım kesinlikle bu arada ıslık çalabiliyorum muhabbet kuşumla birlikte bulbul gibi şakıyoruz..pek bi ödemin yok çok su içiyoruz
...ama ben aşırı terliyorum..tansiyonu durmadan ölçüyorum zaten..bu aralar en yükseği orijinal tansiyonum olan 13-8...verdiğiniz bilgiler için teşekkürler ederim..bakalım hiçbir şeyi önemsemeyen doktorum bunuda sallayacak mı

Benim de dün gece dudağımda bi yanma sızlama vardı bi de kalp gibi atıyodu şişti uçuk çıkacak dedim ama şuan hiç bişey yok. Gerçi hiç uçuk da çıkarmadım hayatımda. Ne ola ki bu o_O

X