bı ıkı tavsıyede bulunmak ısterım eger senın ısıne yarayacaksa
benım kızım kolık tı bagırsak enfeksıyonu oldu ıdrar yolu enfeksıyonu oldu ve refluydu
gobegı dustukden sonra 25 gun kanaması oldu
bunları hepsı aynı anda oldu dusun ve tek basımayım hayatımda ılk kez kucagıma bebek olarak kızımı alıyorum :)
esım yardımcıydı buna ragmen zorlandım senı cok ıyı anlıyorum oncelıkle
bebek ılk 3 -4 ay zor oluyor
gazı cok olur uyku duzenı olmaz emzırıyorsan sık sık acıkır :) bı duzen dısıplın koymak lazım
2 saatde bı 20 dk emzırmekle basladım
sabah 7 de uyanıyordu 7 den gece 17 ye kadar 2 saatde bı emzırdım
gece 12 de sagdıgım sutu booollca sagdıgım sutu uyudugu yerde bıberonla verdım bebegıme
boylelıkle karnı ıyıce doymus oldu, uyudugu yerde karnı doydugu ıcın uyanmadı sabah 5 e kadar uyudu
sabah 5 de uyudugu yerde yıne sagdıgım sutu verdım :)
yanı gunde 2 kere sagdıgım sutu verdım o esnada uyudugu ıcın bende gece uykumu almıs oldum
gece bebek uyudugu ıcın ve karnı ıyı doydugu ıcın gunduz baktımkı daha sakın :) yatırdım pusetıne aldım yanıma ona sarkı soyleye soyleye yemegımı yaptım

banyonun kapısı acık bı sekılde karsıma koyarak dus aldım 5dk da

yerlerı supurmek sılmek zor olan kısımdı onuda uyumasını bekledım uyudugu zaman besıgınde kapıyı kapattım kendı odası harıc tum evı jet hızıyla supurdum bazen yardımcı hanım cagırdım
yardımcı hanım cagırdıgımda bana bıkac gunluk yemek yapmasınıda rıca ettım yaptı ısıttık yedık :)
4 aydan sonra bı seker oluyorlar anlatamam uyku duzenlerı oluyor gazı azalıyor bu sorunlar azalıyor bız gezmelerde tozmalardaydık :)
eger sutunuz yeterlı degılse gunde 1-2 kere mama versenızde bırsey olmaz ac kalmasından ıyıdır hıc kafana takma bırseyı bebek buyuyor hepsı gecıyor uzuldugunle kalırsın :) her anın tadını cıkarmaya bak