doğum yerim ve doktorum konusunda çok kararsızım

sero13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
223
37
118
40
ben 9 haftalık hamileyim şimdiye kadar gittiğim doktordan çok memnunum ama hastane çok pahalı sgk lı olmama rağmen artılarıyla beraber 5000 gibi bir masraf söylediler haliylen yıl başından snr değişicekmiş fiyatlar bana önerebileceğiniz modern uygun fiyatlı bir hastane söyleyebilirmisiniz tabi güvenilir bir doktorda

ben 9 haftalık hamileyim şimdiye kadar gittiğim doktordan çok memnunum ama hastane çok pahalı sgk lı olmama rağmen artılarıyla beraber 5000 gibi bir masraf söylediler haliylen yıl başından snr değişicekmiş fiyatlar bana önerebileceğiniz modern uygun fiyatlı bir hastane söyleyebilirmisiniz tabi güvenilir bir doktorda

tatlım hangi hastaneye gidiyorsun ve o 5000 tl'nin içine neleri dahil ediyorlar bilemiyorum ama ankaradaki birçok özel hastane normal doğumda 1500-2000, sezaryende de 2500-3000 arası fiyat çıkarıyorlar diye biliyorum.. sana baya uçuk bir fiyat vermiş hastane..

öncelikle hangi şehirdesin? ve neden devlet hastanelerini düşünmüyorsun? devlet hastanelerinde de çok temiz olan ve doktorları şahane olanlar var..

haklısın ben konu hakkında stresliyken yazdım istanbulda şişli tarafında oturuyorum. bu fiyatın 3500 ü fiks (2015 te zam gelecekmiş) fakat komplikasyon çıkabilir diyor hasta yatış ücreti yok doğum da kullanmak istersen epidural falan 3500ün içinde değil ortalama 5000 e çıkarsın dedi türkiye hastanesini önerdiler birde zeytin burnu Avrasya hastanesini öenrdiler. devlet hastanelerine gidemiyorum çünkü hafta içi gitmem ve bolca sıra beklemem lazım fakat benim işten böyle bir izin alma şansım yok bu hastanelere ctesi günüde gidebiliyorum

Ben kontrol e hep anadolu yakasinda ozele gittim ama dogum icin devlet düşünüyorum. Devlette sira beklemek cok zorr okuyo. Özel Hastaneler sezeryana çok kolay aliyo. Ama her şeye rağmen fiyat cok ucuk geldi banada..

Bende Pendik Bölge Hastanesine Gidiyorum Normal Doğum 1,000 Tl İsteğe Bağlı Sezeryan 1,200 TL fiyat verdiler ama 2015 zam gelicek falan demediler. Olsun Olsunda 1,500 olsun ben Kafadan 2,000 çıkarmıştım zaten:KK49::KK69:

Ben kontrol e hep anadolu yakasinda ozele gittim ama dogum icin devlet düşünüyorum. Devlette sira beklemek cok zorr okuyo. Özel Hastaneler sezeryana çok kolay aliyo. Ama her şeye rağmen fiyat cok ucuk geldi banada..
maalesef oda aklımda özeller sezeryan için resmen baskı yapabiliyor hatta bazı kişilerden boşu boşuna acilen sezeryan yaptıklarını bile duymuştum gerek yokken. aslında bunun içinde seçtiğimiz doktor çok önemli. ben artık oraya gitmiycem zaten her gittiğimde 600 lük olup çıkıyordum. hangi bütçe bunu karşılar

Bende Pendik Bölge Hastanesine Gidiyorum Normal Doğum 1,000 Tl İsteğe Bağlı Sezeryan 1,200 TL fiyat verdiler ama 2015 zam gelicek falan demediler. Olsun Olsunda 1,500 olsun ben Kafadan 2,000 çıkarmıştım zaten:KK49::KK69:
Bende sancaktepe bolgeye gidiyorum bugun kontrolum vardi
Bide dogum fiyarlarini ogrenim dedim normal 580 sezeryan 750 dediler.

maalesef oda aklımda özeller sezeryan için resmen baskı yapabiliyor hatta bazı kişilerden boşu boşuna acilen sezeryan yaptıklarını bile duymuştum gerek yokken. aslında bunun içinde seçtiğimiz doktor çok önemli. ben artık oraya gitmiycem zaten her gittiğimde 600 lük olup çıkıyordum. hangi bütçe bunu karşılar

canım devlette çalışıp özel muayenehanesi olan doktorlar var.. bi özel hastanede muayeneden 600 tl.den aşağı çıkamıosan onlar sana ot çöp die doğumda allah bilir ne kakalarlar.. özel muayenehanesi olup da devlet hastanesi ile çalışan doktorları araştırırsan bence cumartesi onlara da gidebilirsin.. hem de sadece doktor parasına her türlü işlemini yaptırmış olursun.. hastaneye de devlet olduğu için zaten para ödemeyeceksin..

bi de sigorta şirketleri özel sağlık sigortası yapıyorlar.. doğumu da içeren tam kapsamlı bu sigortalar 1 kişi için yıllık 1500 ile 2000 arasında oluyor.. anlaşmalı hastanelerinde de her türlü işlemleri yaptırıyorsun ve para ödemiyorsun.. bunları da araştırabilirsin.. bi sigorta parasına hem doğumunu yaparsın hem sonrasında 1 yıl boyunca muayeneni olursun..

Back
X