• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum

trabzonlugelin

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-2
Puanlar
1
genel anestezi ile doğumda bahsedildiği kadar ağrılı acılı bir uyanma oluyor mu korkutmak için değil gerçekten tecrübe edenler bilgi verirse sevinirim olanların yorumlarını bekliyorum

genel anestezi ile doğumda bahsedildiği kadar ağrılı acılı bir uyanma oluyor mu korkutmak için değil gerçekten tecrübe edenler bilgi verirse sevinirim olanların yorumlarını bekliyorum
Neden genel ?spinal anestezi daha iyi bence bende korkuyordum genel istemiştim ama sonradan korkulacak hiçbir şey olmadığını anladım bence bir sebep yokken boş yere genel olmayın derim

Ben anestezi teknikeriyim neden agrili olsun gayet rahat uyanırsın.hatta korkuyorsan genel de daha rahat edersin

İki türlü de anestezi etkisi geçtikten sonra ağrıyı yoğun hissediyorsun. Farketmiyor bence.

doğumun her şeklinde uyanınca ağrı hissedersiniz. sancılı dayanılmaz ağrılarla uyanmazsınız. illaki size ilaç verecekler. süt konusunda hiç duymadım. ilk 60 dk içinde gelen süt çok değerli onu illaki vermenizi sağlayacaktır hemşireler. sonucunda bir insan dünyaya getireceksiniz. vücudunuzda illaki etkiler olacaktır

Back
X