Doğum

salkimsogut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2011
17
0
36
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,
6 aylık hamileyim ve ilk doğumum çok korkuyorum. Bu dönemlerde oldukça gerginlik ve stres yaşıyorum.Doğum yaklaştıkça kabusum oluyor.Doktorum normal doğumdan yana ama ben ondan da çok korkuyorum.Ne yapmamı önerirsiniz? Bir destek almam gerekir mi ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

canım öncelikle hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah.bence hiç kafana takma ve her anın keyfini çıkar çünkü hayatında kaç kez hamile kalabiliyorsun ki birde öyle düşün.inan hiç korkulacak bir şey değil herkes nasıl doğum yapıyor kötü bir şey olsa Rabbim izin verirmiydi?annelerimiz nasıl doğurmuşlar ve etrafındaki herkes.inan allah yardım ediyor zaten kullarına eziyet olsun diye hiçbirşey vermemiş hakkında hangi doğum şekli hayırlıysa o olsun canım gez,dolaş ve bebeğinle olmanın keyfini çıkar çünkü hamilelik öyle güzel bir duygu ki içinde minicik bir can taşıyorsun:)

evet onu içimde hissetmek çok güzel hareketlerini kalp atışlarını ama çok stres yapıyorum.Eşime de kötü davranıyorum.Sonra çok üzülüyorum.Aslında henüz bebek düşünmüyorduk.Yani ben hazır hissetmiyordum kendimi ve ben hazır hissetmezken bi anda hamile kaldığımı öğrenince şaşırdım afalladım bir sürü soru doluştu beynime ve kendimi büyük bir karmaşanın içinde buldum.Artık geceleri bile rahat uyuyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…