Doğuma Hazırlık doğum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kesinlikle evet, rahim kasılmalarını arttırıyor. ben doğum öncesi kullanmadım ama doğum sonrası aşırı kanamalarımı hurma yiyerek kesmiştim. bir de doğum önce günlük pede zeytin yağı sürüp koyuyorlar. açılmayı kolaylaştırıyormuş ve az dikiş olmasını sağlıyormuş. ama 15 gün öncesinden başlıyorlar diye biliyorum.

ben 7.ayımdan sonra hergün nerdeyse hurma yedim ama bana etkisi olmadı 40+5 oldum NST cihazına her bağlanmamda hiç sancım olmadı e sonunda sezeryan ile bebeğimi dünyaya getirdim. her insanın bünyesi bir olmaz ama.

bende bunu çok duydum ama pek mantık işi gelmiyor o yüzden kullanmadım yani ne bileyim canım da çekmiyordu bakalım nasıl olacak allah sonumu hayrettsin

şimdiden yemeye başlasam erken mi acaba :44:

canim bence erkendir senin icin son 3-4 hafta yemeyi dusunuyorum ben. hani rahat dogsunda erkende dogmasin saglicakla zamaninda gelsin yavrular insaAllah

buarada hz. meryem dogum yaparken yanlizdi ve bir hurma agacinin dibinde dogum yapti. Rabbimiz ona hurma yemesini emretti ve dogum yapti. vardir bir hikmeti illaki inaniyorum boyle seylere ben. saglicakla sihhatle dogururuz insaAllah meleklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…