S sibosss Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2013 11 0 16 Mardin 16 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sibosss #1 arkadaşlar size bir sorum olacak siz istemediğiniz halde doktor normal doğum yaptırabilir mi zorla
canbebekds Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2011 1.228 943 123 16 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sibosss #2 sibosss .!.: arkadaşlar size bir sorum olacak siz istemediğiniz halde doktor normal doğum yaptırabilir mi zorla Genişletmek için tıkla... Öyle bir doktor kalmadı canım, merak etme:)) şaka bir yana zorlamaz diye biliyorum..
sibosss .!.: arkadaşlar size bir sorum olacak siz istemediğiniz halde doktor normal doğum yaptırabilir mi zorla Genişletmek için tıkla... Öyle bir doktor kalmadı canım, merak etme:)) şaka bir yana zorlamaz diye biliyorum..
S sibosss Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2013 11 0 16 Mardin 16 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sibosss #3 Benim doktor nerden kaldı bılmıyorm ısrar edıyo normal olacak diye doktor istiyo diye kendi istemediğim bişeyi yapmak istemiyorm yaaaaaaa
Benim doktor nerden kaldı bılmıyorm ısrar edıyo normal olacak diye doktor istiyo diye kendi istemediğim bişeyi yapmak istemiyorm yaaaaaaa
D Directories Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2008 35 1 86 İstanbul 16 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sibosss #4 sibosss .!.: Benim doktor nerden kaldı bılmıyorm ısrar edıyo normal olacak diye doktor istiyo diye kendi istemediğim bişeyi yapmak istemiyorm yaaaaaaa Genişletmek için tıkla... İsteğe bağlı sezeryan kalktı artık. Zorunlu olmadıkça yapmaz doktor
sibosss .!.: Benim doktor nerden kaldı bılmıyorm ısrar edıyo normal olacak diye doktor istiyo diye kendi istemediğim bişeyi yapmak istemiyorm yaaaaaaa Genişletmek için tıkla... İsteğe bağlı sezeryan kalktı artık. Zorunlu olmadıkça yapmaz doktor